Υπό την ομπρέλα των εθνών του ΟΤΚ πλέον το ψευδοκράτος

Στη σημασία «της ένταξης του ψευδοκράτους στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών» αναφέρθηκε ο Ορχάν Χασάνογλου, της Κοινότητας Φιλίας του Αζερμπαϊτζάν στα κατεχόμενα λέγοντας ότι εκτός του Αζερμπαϊτζάν, τα άλλα τουρκικά κράτη, «δεν εργάζονται για την τδβκ» κατά την έκφρασή του.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρεται σήμερα σε δηλώσεις του κ. Χασάνογλου σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου δήλωσε επίσης πως το ψευδοκράτος «εισήλθε στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών και μπήκε υπό διεθνή ασπίδα προστασίας».

«Η τδβκ έγινε

μέλος-παρατηρητής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών με τη συμμετοχή του Αλίεφ και την πειθώ άλλων κρατών μαζί με τον Ερντογάν. Αφού έγινε μέλος παρατηρητής, το έργο των Τουρκικών Κρατών με την τδβκ έχει μπει κάτω από αυτή την ομπρέλα. Έχει δημιουργηθεί μια ασπίδα με την έννοια των εθνών. Το Αζερμπαϊτζάν και η τδβκ έχουν ήδη μια σχέση. Μέχρι σήμερα, 29 βουλευτές έχουν ταξιδέψει στην τδβκ με τα δικά μας μέσα - υπάρχουν πολύ σοβαρές αμοιβαίες δραστηριότητες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω γίνει μάρτυρας ενεργειών από άλλα τουρκικά κράτη», είπε ο κ. Χασάνογλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα