Δεν ξέρω τι να κάνω με τη σχέση μου. Νιώθω πως δεν με διεκδικεί πια

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
εδώ 5 χρόνια είχα σχέση με το Γιώργο και ξεκινήσαμε στα 19.Εγώ είχα χωρίσει πριν 10 μήνες απο τον πρώην μου(2 χρόνια σχέσης στο λύκειο και δεν ηταν πολυ εύκολο γιατι ηταν ο πρώτος μου) αλλά πραγματικά τον είχα ερωτευτεί. Ζούσαμε τα πρώτα 3.5 χρόνια στην απόσταση αλλά όλα πήγαιναν πολύ καλα. Το μόνο που με ένοιαζε ηταν να πηγαινω να τον βλεπω και να κάνουμε μαζι πράγματα...Δεν είχα ειναι αλήθεια αλλη ζωη! Μετά αποφάσισα να πάω να ζήσω στη ίδια πόλη χωρις

αυτό να σημαίνει κάποια δεύσμεση. Απλώς το συνδύασα με τη δουλειά και πραγματικά το ήθελα πολύ να είμαστε επιτέλους στην ίδια πόλη. Ολα ξεκίνησαν καλα απλώς η δυσκολία της προσαρμογής μου με κλόνισε αρκετά και η αλήθεια ειναι οτι πολες φορες ένιωθα πολυ δεδομένη... Μέσα στο χρόνο αυτο αποφάσισε να πάει στρατό και παρ όλο που το είχαμε συζητήσει η σχεση με πολυ υπομονη απο εμενα κυριως άντεξε...Δυστυχώς όταν βγήκε απο το στρατο εγω είχα ήδη αρχισει να ασχολούμαι εντονα με τη δουλεια μου και καποιες ασχημες συγκυρίες τον εκαναν να χασει την όρεξη του και να μην εχουμε πλεον την ιδια χαρούμενη και δημιουργική σχεση που είχαμε...Εγω το έριχνα όλο και περισσότερο στη δουλειά και άρχισα να ασχολούμαι πολυ έντονα με την εμφανιση μου...Γενικά απο μεριά του δεν υπήρχε πολυ ενδιαφέρον.Η σχεση μας ειχε χαθεί αρκετα αλλά εγω δεν ηθελα ποτε να το παραδεχτώ αλλα δε προσπαθούσα και πολυ πλέον να το διορθώσω. Κατι που παλιά το εκανα απ ευθείας...Εκείνος όμως τίποτα. Ουτε να καταλάβει ουτε να συζητήσει ουτε και να διορθώσει...Ωσπου που εβλεπα οτι δεν ήθελα να κανω πράγματα μαζι του και αυτο με τρόμαζε...Φεύγω για Χριστούγεννα και το χειρότερο είναι οτι βρίσκω τον πρωην μου και πανω στο μεθυσι κανω κατι μαζι του...Στην αρχη κλονίζομαι αλλα μετα απο λιγο το μετανιώσα...Το θέμα ειναι οτι του ειπα του Γιώργου να χωρίσουμε πριν φύγω αλλα οχι και τοσο πειστικά...Οταν γύρισα ημουν χάλια...Τον συνάντησα και εκείνος ήθελε να προσπαθησουμε αλλα εγω ένιωθα χάλια...Δεν ξέρω τι να κάνω...Τον αγαπάω αλλά δεν εχω ξεκαθαρίσει τι θέλω...Με τον πρώην δε το συζητάω,δε μιλαω καν...Τον έχω αφήσει πίσω γιατί καταλαβαίνω οτι δεν τον ενοιαξε ...Με το Γιώργο τι να κάνω?απο τη μια θα ήθελα να με διεκδικήσει για μια φορά? έχουμε μια εβδομάδα και δεν μου έχει στείλει κατι.
Και εκείνος αν με ήθελε δε θα έπρεπε να μου στείλει έστω κάτι?είμαι εγωίστρια?Να του πω να βρεθούμε ή να αφήσω το χρόνο να δείξει?

Η απάντηση του Queen.gr

Το θέμα είναι πως συμβαίνουν αυτά. Είσαι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι θες. Ψάχνεις από κάπου να πιαστείς. Ψάχνεις δεκανίκια.

Η λύση φοβάμαι δεν κρύβεται ούτε στη μία ούτε στην άλλη πλευρά. Η λύση κρύβεται μέσα σου και στον καθρέφτη. Δεν είναι ψέμμα πως οι σχέσεις δεν κρατούν για πάντα. Οι περισσότερες τελειώνουν (όλες τελειώνουν δηλαδή) απλά οι πιο πολλές δεν είναι για να μείνουν.

Από τα σκηνικά που περιγράφεις και όλες τις συνθήκες, τις ερωτήσεις που κάνεις, φαίνεται πως το θέμα είναι πιο πολύ η επιβεβαίωση. Να μην πάψει να σε θέλει. Εσύ η ίδια είχες χάσει το ενδιαφέρον σου και μόλις κατάλαβες ότι τον χάνεις αγχώθηκες. Αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνεται.

Στον πρώην σου δεν αναφέρομαι, μοιάζει να ήταν απλά περιπέτεια. Αν όμως όλα ήταν καλά στη σχέση σου δεν θα το είχες ανάγκη.

Θα πρότεινα να βρεις το θάρρος και να πάρεις λίγο χρόνο μόνη σου. Στην προκειμένη περίπτωση, χαμένος χρόνος είναι ο χρόνος που χάνεις με το να ταλαιπωρείσαι. Αν πάρεις την απόφαση να μείνεις μόνη, πιστεύω θα καταλάβεις πολλά και ίσως γίνει πιο εύκολο να πας παρακάτω και να βρεις κάτι νέο και συναρπαστικό που θα σε γεμίζει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα