Είμαστε μαζί 2 μήνες και βλεπόμαστε μόνο Σαββατοκύριακα

16:24 1/4/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα! Εδω και δυο μηνες ειμαι μαζι με εναν συμφοιτητη μου απο τη σχολη και περναμε πολυ ωραια μαζι! Η αληθεια ειναι ομως οτι λογω δουλειας του, δεν βρισκομαστε αρκετα συχνα μαζι, εκτος απο καθημερινα που τον βλεπω στο μαθημα! Περναμε ουσιαστικα σ/κ μαζι σπιτι

του! εχει πει για μενα σε καποιους φιλους του, κολλητους ιδιαιτερα αλλα ακομα δεν εχει αναφερει κατι για να τους γνωρισω η κατι σχετικο! δε ξερω γιατι, βεβαια ουτε εγω του εχω γνωρισει κολλητες μου κλπ, αλλα οχι γιατι δε θελω αλλα για να δω αν θα μου γνωρισει εκεινος πρωτος! δεν ξερω κατα ποσο ακουγεται εγωιστικο αυτο βεβαια!... Η γνωμη σας ποια ειναι? Μηπως δεν ειναι αρκετα σιγουρος ακομα? ευχαριστω οπως και αν εχει!! Περιμενω απαντηση σας!!

Η απάντηση του Queen.gr

Για το χρόνο του δεν μπορώ να μιλήσω. Υπάρχει μία πιθανότητα να θέλει κάτι πιο χαλαρό. Δεν ξέρω τι έχετε συζητήσει, τι έχεις καταλάβει και τι θέλει ο καθένας σας. Σε ό, τι αφορά το θέμα των φίλων φυσικά και είναι εγωιστικό, όπως το θέτεις. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή. Είναι ίσως νωρίς για να γεμίζεις το μυαλό σου με τέτοιου είδους σκέψεις. Το να συνάψεις σχέση σήμερα δεν είναι σαν να κλείνεις συμβόλαιο σε μια εταιρεία, έχει να κάνει με το αυθόρμητο και το απρογραμμάτιστο. Η βιασύνη σε αυτά τα θέματα, καταλήγει να μπερδεύει πολλές γυναίκες και γυναικεία μυαλιά. Ίσως θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο χαλαρή με τον εαυτό σου πρώτα και να μη σε απασχολεί το φαίνεσθαι. Η προσωπική σου ζωή είναι δική σου και όχι των φίλων σου. Πρέπει να αποβάλεις το στερεότυπο μιας σχέσης : δηλαδή ότι η εικόνα σας πρέπει να είναι κάπως για να δώσεις τον ορισμό της σχέσης. Αυτό γίνεται με τον καιρό.

Μπορεί να μην είναι σίγουρος και για να είμαι ειλικρινής είναι ώριμο από μέρους του να μην είναι σίγουρος για σένα. Επίσης, εσύ είσαι τόσο σίγουρη που θες να τον παρουσιάσεις ευθύς αμέσως και θες να μάθουν όλοι για εσάς; Αυτή η αντίληψη που οδηγεί τη γυναίκα να δένεται χωρίς λόγο και να το θεωρεί καταξίωση και ολοκλήρωση όταν δουν όλοι πως έχει σχέση είναι αυτή που μας κάνει να πληγωνόμαστε και να αποτυγχάνουμε. Επενδύουμε και ονειρευόμαστε σε λάθος και με λάθος καταστάσεις. Οι εποχές είναι ήδη δύσκολες επικοινωνικά, μην τα δυσκολεύουμε τα πράγματα. Κοίτα να είσαι ειλικρινής, ο εαυτός σου. Να διεκδικείς και να μην απαιτείς. Προπάντων μην προοιωνίζεις - απόλαυσε τη διαδικασία και η πορεία θα δείξει. Μην χαλάς τις στιγμές μου με σκέψεις για το τι σημαίνουν. Απλά ζήσε τις. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Οπότε πάρε εσύ πάνω από όλα το χρόνο να δεις που πάνε τα πράγματα- τι θέλετε ο ένας από τον άλλον, αν είναι κι εκείνος κατάλληλος και άσε το αν θα σε παρουσιάσει στην άκρη. Αν γίνει έγινε. Άλλα πράγματα μετράνε.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα