Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

Είστε σίγουροι για τον εαυτόν σας και ίσως και ο ρόλος που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο που μπορεί να είναι ταπεινός θα σας δώσει ενέργεια γιατί τα βγάζετε πέρα με καταστάσεις που στην ουσία απεχθάνεστε. Μια νέα επαγγελματική προοπτική θα σας ενθουσιάσει και ένα άτομο, όχι απαραίτητα από

το πολύ κοντινό σας περιβάλλον, να σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε διάθεση να σπάσετε τα στενά σας όρια και να βγείτε έξω σε καταστάσεις που χρειάζονται περισσότερο θάρρος και αισιοδοξία. Η στήριξη ενός Τοξότη θα σας φέρει αυτή την δύναμη αλλά πρέπει να έχετε καλή σχέση με τον εαυτόν σας γιατί σε περίπτωση αποτυχίας να μην μετανοήσετε για τις κινήσεις σας. Το ρίσκο ίσως σας δώσει πίσω την χαμένη σας δύναμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σας φέρνει σούπερ ενεργοποίηση. Η αλήθεια θα είναι το πρώτο σας μέλημα. Ίσως νοιώθετε ότι έχετε βαρεθεί πλέον να μην λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και κυρίως με άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Σίγουρα η σχέση με ένα Τοξότη θα περάσει κρίση αλλά αν έχει γερές βάσεις θα επιβιώσει. Ό, τι τελειώνει σίγουρα δεν είναι αληθινό. Προσέξτε τις εντάσεις και την οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νοιώσετε μια μικρή ένταση γιατί πάντα οι εκλείψεις σας φορτώνουν συναισθηματικά. Η σχέση με ένα δυναμικό πρόσωπο μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση αλλά και διάθεση να πείτε πράγματα που είναι μέσα σας θαμμένα. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα χρειάζεται να αναλάβετε πρωτοβουλία ξεκαθαρισμάτων. Ένας Παρθένος είναι δίπλα σας αλλά εξαιτίας των δικών του θεμάτων δεν έχει σταθερή συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ

Νοιώθετε πολύ καλά γιατί είσαστε εν μέσω φίλων και γενικά ατόμων που παίρνετε αποδοχή και σεβασμό. Έτσι με αυτόν τον τρόπο μοιράζεστε πιο εύκολα εσωτερικές εμπειρίες και αναμνήσεις. Μια επαγγελματική επιτυχία θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Έχετε προσπαθήσει σκληρά και τελικά θα ανταμειφθείτε. Οικονομική επιτυχία και μια συμφωνία από το εξωτερικό που αφορά συνεργασίες θα είναι για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθετε πίεση γιατί χρειάζεται να ξεπεράσετε τον εαυτόν σας σε πολλά θέματα για να σταθείτε αντάξιοι των καταστάσεων. Αυτό σίγουρα θα σας βγάλει πιο μπροστά από κάποιους άλλους αλλά σας χρειάζονται που και που οι υπερβάσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε την εσωτερική σας δύναμη. Να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας και κυρίως με έναν Δίδυμο που δεν χρειάζεται να πάρετε δεδομένη μια επιφανειακή συμπεριφορά του.

ΖΥΓΟΣ

Ξανασηκώνετε το κεφάλι σας και κοιτάτε τον ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι, είτε από γνώση είτε από επικοινωνία, έχετε μέσα σας σχηματίσει τι ακριβώς χρειάζεται

Keywords
Τυχαία Θέματα