Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα χωρίς όμως να μην έχετε την λύση στο τσεπάκι σας. Για αυτό αν συμβεί κάποια ανατροπή μη αναμενόμενη, και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Κριό ή Αιγόκερω, σίγουρα θα δοθεί λύση που θα σας βγάλει γρήγορα από το αδιέξοδο.

Οικονομικά έχετε εύνοια και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Δίδυμο ή Λέοντα. Ερωτικά θα έχετε μια επιτυχία με έναν Σκορπιό. Ξεκινάει πάντως η εποχή που θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνετε επαφές και έχετε εύκολη επικοινωνία με άτομα της οικογένειας σας και αυτό σας βοηθάει να συντονιστείτε με την πραγματικότητά σας. Χρειάζεται στα θέματα του σπιτιού σας να μην είστε τόσο απόλυτοι και να μην ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα, γιατί θα πέσετε σε αδιέξοδα. Ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει στο πρόσωπο ενός Κριού ή Ζυγού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας προβληματίσουν για λίγο, αλλά τελικά έχετε τρόπο και το γυρίζετε το πρόβλημα υπέρ σας, αρκεί να το μοιραστείτε. Η δημιουργία ευκαιριών θα σας ωθήσει σε νέα κανάλια επαγγελματικής αναζήτησης. Γενικά νιώθετε καλά με τον εαυτόν σας και αυτό σας δυναμώνει. Επικοινωνείτε πιο εύκολα με τους γύρω σας και αυτό σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση στον δημιουργικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζορίζεστε για λίγο γιατί η Πανσέληνος σας πετάει κατά πρόσωπο κάποια θέματα που πρέπει να υλοποιήσετε ή ακόμα και να συνειδητοποιήσετε σε επίπεδο συνεργασίας ή στενής σχέσης. Οι επιθυμίες σας αυξάνονται και κατά κάποιο περίεργο τρόπο θα θέλετε να τις ικανοποιήσετε ακόμα και αν σας φαίνονται παράλογες. Ξαφνική καταπίεση από τον χώρο του σπιτιού σας. Κρατείστε τις ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας μπλοκάρουν και σας βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Κυρίως από έναν Αιγόκερω που με τον τρόπο του σας πιέζει να λειτουργήσετε για τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει». Αυτό σας κουράζει αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει ευκαιρίες και κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ιχθείς σας μπερδεύει με την συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή ενός Καρκίνου θα σας φέρει αναστάτωση αλλά ίσως εσείς να μην είσαστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό παραμείνετε σταθεροί στην στάση σας και αφήστε, αν έχετε περιθώρια, για να δείτε τι θα γίνει στο τέλος. Στα οικονομικά σας βάζετε τάξη και όρια και αυτό σας κάνει να νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε την διατροφή σας για να έχετε καλύτερη ενέργεια και υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιό σας, θα σας δώσει ώθηση και δύναμη για να δράσετε. Καιρός ήταν γιατί αρκετά ε

Keywords
Τυχαία Θέματα