Euro 2012: Επιθετικά θα παίξει ο Πραντέλι

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσεζάρε Πραντέλι τόνισε πως θα παρουσιάσει μία ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς στα τελικά του Euro 2012.

Η παράδοση που έχει «χτίσει» η Ιταλία στη μεγάλη της ιστορία στις διοργανώσεις, οφείλεται κατά πολύ στην πολύ καλή της αμυντική παρουσία. Αρκετοί τίτλοι κατακτήθηκαν με αυτόν τον τρόπο από την «σκουάντρα ατζούρα». Στο Μουντιάλ του 2010 όμως, η τακτική

αυτή δεν λειτούργησε.

Ο Τσεζάρε Πραντέλι, ονειρεύεται μία Ιταλία που θα πετάει φωτιές επιθετικά και σύμφωνα με δηλώσεις του στα Μέσα της Γαλλίας και την «L’Equipe» τόνισε πως θα προσπαθήσει για μία Ιταλία με επιθετικούς προσανατολισμούς.

«Θέλω να έχουμε μία μοντέρνα ομάδα που θα μπορεί να παίξει πολύ καλά επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχω εμπνευστεί από την ομάδα του 1970 του Άγιαξ που ήταν μπροστά από την εποχή της. Μπορεί να μην έχουμε τα αστέρια στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Έχουμε καλό ρόστερ. Περιμένω να προκριθούμε τουλάχιστον στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», είπε αρχικά.

Σχετικά με την Ισπανία που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, είπε: «Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά όχι ανίκητη. Πρέπει να τα πάμε πολύ καλά και να μπορέσουμε να είμαστε γρήγοροι στις αντεπιθέσεις», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα