Euro 2012: Οι τέσσερις που θα «κοπούν» στη Γερμανία

Ο Γιόακιμ Λεβ έχει άλλες έξι ημέρες για να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι τέσσερις παίκτες που θα «κόψει» από την αποστολή της Γερμανίας για το Euro 2012, ωστόσο σημερινό (23/05) δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας αναφέρει ποιοι θα είναι οι… φευγάτοι.

Η UEFA έχει δώσει περιθώριο μέχρι τις 29 Μαΐου σε κάθε ομάδα προκειμένου να δηλώσει την τελική λίστα με την 23άδα που θα έχει στα γήπεδα

της Ουκρανίας και της Πολωνίας, όμως ο Γιόακιμ Λεβ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ήδη για το ποιους θα συμπεριλάβει σε αυτήν!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα αναφέρει σήμερα (23/05) η εφημερίδα «Bild», με αφορμή τις ασκήσεις που κάνει στις προπονήσεις της Γερμανίας (σ.σ. συμμετέχουν 27 ποδοσφαιριστές) και το ποιους παίκτες χρησιμοποιεί που σε αυτές, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των «πάντσερ»…

Έτσι, λοιπόν, το… μάρμαρο αναμένεται να πληρώσουν ο τερματοφύλακας του Αννόβερου, Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ -αφού ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν της Γκλάντμπαχ έχει πολλούς… θαυμαστές εντός της ομάδας- μαζί με τους Γιούλιαν Ντράξλερ της Σάλκε, Σβεν Μπέντνερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και Τζερόνιμο Κακάου της Στουτγκάρδης.

Ειδκά ο τελευταίος, πάντως, θεωρείται από τα... πουλέν του Λεβ και ενδεχόμενη αποχωρήσή του από το ρόστερ θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη! Ωστόσο, όπως σημειώνει στο τέλος του άρθρου ο συντάκτης του, είναι πολύ πιθανό ο «Γέγκι» να αλλάξει άποψη για κάποιον ακόμα και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα