O Lagerfeld έχει πέντε σπίτια στον ίδιο δρόμο!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από μια συνέντευξη του Karl Lagerfeld. Στη βρετανική Independent, ο αγαπημένος μας σχεδιαστής μιλάει για τα σπίτια του και το iPad του.

Ο Karl έχει πέντε σπίτια στην Quai Voltaire στο Παρίσι:

«Ωραία. Εδώ είναι ο δρόμος μου (ζωγραφίζει ένα χάρτη). Κοίτα. Εδώ είναι o Σηκουάνας. Εδώ είναι η Quai Voltaire. Εδώ είναι ένα σπίτι (το ζωγραφίζει). Κοιμάμαι εδώ. Πηγαίνω εδώ (ζωγραφίζει ένα δεύτερο σπίτι λίγο πιο πέρα). Είναι ένα σπίτι

που πηγαίνω για να φάω και να κάνω ότι χρειάζομαι. Διασχίζω το δρόμο (ζωγραφίζει ακόμη ένα σπίτι). Έχω ένα τεράστιο γραφείο εδώ και μετά πηγαίνω εδώ (ζωγραφίζει ακόμη ένα σπίτι) στο στούντιο φωτογραφίας που έχω. Και εδώ (ζωγραφίζει ένα πέμπτο σπίτι!) έχω ένα σπίτι για τους φιλοξενούμενους γιατί δεν θέλω κόσμο μέσα στο σπίτι μου». Σε ποιο από όλα τα σπίτια δεν θέλει κόσμο, δεν καταλάβαμε.

Μια παρόμοια λεπτομερέστατη περιγραφή υπάρχει και για το iPad του:

«To χρησιμοποιώ κυρίως για να σχεδιάζω. Είμαι πολύ καλός σε αυτό. Ανακάλυψα μια τεχνική. Είναι σαν χαρακτική. Καθόλου κακή. Δεν χρησιμοποιώ Photoshop. Πρέπει να ξέρεις να σχεδιάζεις. Δεν είναι κάτι που γίνεται με τη βοήθεια του υπολογιστή. Σιχαίνομαι τα σκίτσα με υπολογιστή, γιατί είναι όλα ίδια. Δεν έχουν προσωπικότητα. Αν θες να δεις πως δουλεύει… Voila! Κλικ. Αυτή είναι η βούρτσα. Κλικ. Εδώ είναι πόσο χοντρή θέλεις να είναι η γραμμή.Κλικ. Και εδώ είναι τα χρώματα. Κλικ. Θέλεις κόκκινο, ίσως; Κλικ. Σχεδιάζει μια γραμμή… Απίστευτο, έτσι; Είναι καλύτερο με το ειδικό στυλό και δεν πρόκειται να την κρατήσω, γιατί δεν είναι τίποτα. Έτσι κάνεις αυτό. Κλικ. Και αυτό. Κλικ. Και εξαφανίζεται. Έχω iPads σε κάθε δωμάτιο. Δες, εδώ είναι η Lady Gaga ντυμένη άντρας. Τη φωτογράφισα έτσι…»

Πηγή: fashionlove.gr

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα