Αγιασμός με ευχές στην Κομοτηνή

Μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες θέλουν να έχουν στον Πανθρακικό και αυτά ευχήθηκαν όλοι την Πέμπτη (27/10) στην ομάδα στον αγιασμό που έγινε ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Τον καθιερωμένο αγιασμό του έκανε την Πέμπτη ο Πανθρακικός στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Το «παρών» εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και την τεχνική ηγεσία έδωσαν και τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, ενώ φυσικά εκεί ήταν και ο πάτερ – Χρήστος που τέλεσε τον αγιασμό.

Αμέσως μετά την διαδικασία, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης είπε δυο λόγια για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς: «Εύχομαι

σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υγεία και είμαι σίγουρος πως την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μανώλης Λιαπάκης που τόνισε: «Εύχομαι όλοι μας να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ευελπιστώ πως την Δευτέρα με την συμπαράσταση του κόσμου θα πετύχουμε την πρώτη μας νίκη».

Η πρεμιέρα για τον Πανθρακικό είναι απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής. Το πρόβλημα που έχει στη γάμπα ο Φάμπιο Μπαλού πιθανότατα θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε αυτό το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα