Εγχείρηση στον Suggs των Ρέιβενς

Έγινε η χειρουργική επέμβαση στον Terrell Suggs των Μπάλτιμορ Ρέιβενς και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στην εγχείρηση του κορυφαίου αμυντικού παίκτη για το 2011. Έτσι θα μείνει έξω για τουλάχιστον έξι μήνες, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά. Παράλληλα ο safety, Bernard Pollard, υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, ενώ ο 27χρονος πρώην wide receiver των Χιούστον Τέξανς, Jacoby Jones, αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο.

Νέο κούρεμα

για τον Tom Brady

Στα 34 του ο Tom Brady περνά φάση... ανανέωσης στα μαλλιά του. Συγκεκριμένα ο quarterback των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς άλλαξε κούρεμα για μία ακόμα φορά, το οποίο απασχόλησε τα αμερικανικά Μέσα.

Έγκριση από την Πολιτεία για νέα γήπεδο στους Βάικινγκς

Με ψήφους 38-28 δέχθηκε η Πολιτεία της Μινεσότα πρόταση των Μινεσότα Βάικινγκς για κτίσιμο νέο γηπέδου στην πόλη. Πάντως απαιτήθηκε επένδυση 452 εκατομμυρίων δολαρίων από τον σύλλογο, ενώ το συνολικό κόστος αγγίζει τα 975 εκατομμύρια.

Αποσύρθηκε o Jacob Bell

Πριν από 32 ημέρες υπέγραψε στους Σινσινάτι Μπένγκαλς, αλλά ο guard, Jacob Bell, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το άθλημα. Το 2004 ήταν επιλογή ντραφτ των Τενεσί Τάιτανς, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στους Σέιντ Λούις Ραμς.

Στους Τσιφς ο Pitoitua

Ο πρώην defensive end των Νιου Γιορκ Τζετς, Ropati Pitoitua, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Δεν ανακοινώθηκαν οι όροι του σχετικού συμφωνητικού.

«Έφυγε» ο Stacy Robinson

Ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ο Stacy Robinson απεβίωσε στα 50 του. Πρόκειται για wide receiver, ο οποίος κατέκτησε δύο Super Bowls με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς.

Υπέγραψε ο Adams

Δεσμεύτηκε με συμβόλαιο ο rookie tackle, Mike Adams, αφού δέχθηκε προσφορά των Πίτσμπουργκ Στίλερς, οι οποίοι τον επέλεξαν στον δεύτερο γύρο του ντραφτ. Ο απόφοιτος του Οχάιο Στέιτ υπέγραψε τετραετές συμφωνητικό. Το αντίστοιχο συνέβη αναφορικά με τον wide receiver, Toney Clemons, επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου.

Το πτώμα του Seau επεστράφη στην οικογένειά του

Αφού ολοκληρώθηκε η αυτοψία, που ενέκρινε η οικογένειά του, το πτώμα του Junior Seau επιστράφηκε στους δικούς του ανθρώπους. Θυμίζουμε πως ο επί 20 χρόνια μέλος του NFL και των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς αυτοκτόνησε.

Δύο προσθήκες στους Μπέαρς

Με τετραετή συμβόλαια δεσμεύτηκαν οι Evan Rodriguez (tight end) και Greg McCoy (cornerback) με τους Σικάγο Μπέαρς. Αμφότεροι αποτέλεσαν επιλογές ντραφτ των «αρκούδων».

Προσαρμογή στον DeVito

Μειώθηκαν οι φετινές αποδοχές του Mike DeVito, defensive end των Νιου Γιορκ Τζετς. Πάντως η αλλαγή στον μισθό του θα αναπληρωθεί τα επόμενα χρόνια, αφού η προσαρμογή είχε σκοπό την «ελάφρυνση» του salary cap.

Υπέγραψε ο Kendricks

Την επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου, Mychal Kendricks, δέσμευσαν με τετραετές συμβόλαιο οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Δεν ανακοινώθηκαν οι αποδοχές του νεαρού linebacker.

Ingram, Reyes και Molk για Τσάρτζερς

Οι Melvin Ingram (linebacker), Kendall Reyes (def

Keywords
Τυχαία Θέματα