Νικητής ο ΠΑΟ στο φιλικό των παλαιμάχων

12:23 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού ήταν οι νικητές στο καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι που έγινε με τους αντίστοιχους της Καλαμάτας ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της πόλης, Υπαπαντής του Σωτήρος.

Στο ματς, το οποίο διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, οι «πράσινοι» επικράτησαν 4-1 με τέρματα που σημείωσαν οι Φρατζέσκος (δύο), Κάβουρας και Βαζέχα. Για την Καλαμάτα

μείωσε ο Μαχαίρας με σουτ, ενώ οι παλαίμαχοι της «Μαύρης Θύελλας» είχαν ένα χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια.

Οι προπονητές των παλαιμάχων της Καλαμάτας, Νικήτας Παπανικολόπουλος και Νίκος Μουλατσιώτης, χρησιμοποίησαν τους Μιχάλη Νικητόπουλο, Γιώργο Κορομηλά, Κώστα Μπιζίμη, Τάσο Χατζηαγγελή, Αντώνη Μαυρέα, Αλέκο Δέδε, Αγγελο Σκαφιδά (5' Γιώργος Παυλής), Μανώλη Χουλιάρα, Γιάννη Αθανασόπουλο, Δημήτρη Σπεντζόπουλο, Κώστα Διδασκάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παναγιώτης Σερεμέτης, Διονύσης Διακουμέας, Κώστας Διδασκάλου, Μανώλης Θεοδώρου, Βασίλης Μαλαφέκας, Παναγιώτης Μαχαίρας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ηλία Μίσσα, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιάννη Καλιτζάκη, Περικλή Παπαπαναγή, Τότη Φυλακούρη, Σπύρο Μαραγκό, Μίμη Δομάζο, Κώστα Φρατζέσκο, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κριστόφ Βαζέχα. Αγωνίσθηκαν και οι Δήμος Κάβουρας, Ανδρέας Γραμματικός, Στράτος Σιοπήλης, Στέλιος Φούκος.

Την αποστολή των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού συνόδευσαν στην Καλαμάτα, τα μέλη της διοίκησης, Γιώργος Γονιός και Νίκος Τζουνάκος.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από το φετινό φιλικό θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα