Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Και στο βάθος… τελικός

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με στόχο να ξεπεράσει το εις βάρος της 2-1 πριν από μία εβδομάδα.

Από θέση… φαβορί – αν μπορεί να το πει κανείς αυτό – θα ξεκινήσει στον τελικό του Champions League η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στην «Αλιάντς Αρένα».

Οι Βαυαροί, έχοντας επικρατήσει 2-1 στη Γερμανία της «βασίλισσας» έχουν ένα μικρό προβάδισμα και απόψε (25/4, 21:45,

Onsports, NET) θέλουν να φύγουν αλώβητοι από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να είναι οι οικοδεσπότες του μεγάλου αυτού γεγονότος.

Μαδριλένικη παράδοση

Στο παρελθόν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρεθεί αρκετές φορές σε ανάλογο σημείο. Συγκεκριμένα στις 35 φορές που ηττήθηκε στην πρώτη αναμέτρηση, τις 22 από αυτές κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει την πρόκριση. Επίσης, μετράει δέκα νίκες στα τελευταία της 11 Ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια. Απέναντι σε Γερμανούς, σε 22 αναμετρήσεις στο γήπεδό της, έχει 17 νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά.

Αντίθετα είναι τα πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έχουν κερδίσει μόλις μία εκτός έδρας αναμέτρηση από τις τελευταίες τους τέσσερις στη διοργάνωση, αλλά έχουν 11 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ανεξαρτήτου έδρας.

Η νίκη της ομάδας του Γιούπ Χάινκες με 2-0 απέναντι στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των ομίλων, ήταν η πρώτη της μετά το 2001, ενώ συνολικά απέναντι σε συλλόγους από τη χώρα της Ιβηρικής έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Στο παρελθόν, η Μπάγερν Μονάχου έχει επικρατήσει 46 φορές στο πρώτο παιχνίδι φάσης νοκ- άουτ και μόλις σε οκτώ από αυτές έχει αποκλειστεί.

Με τα γνωστά προβλήματα

Οι δύο ομάδες, αναμένεται να παραταχθούν χωρίς προβλήματα στην αρένα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ως μοναδική απουσία, αυτή του Ρικάρντο Καρβάλιο που ουσιαστικά δεν επηρεάζει τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Σε ό,τι αφορά τον Γερμανό ομόλογό του, εκτός αποστολής έμειναν οι δύο αμυντικοί, Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν και Μπρένο, οι οποίοι λείπουν για αρκετό διάστημα και δεν επηρεάζουν με την απουσία τους.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης:

Ρονάλντο: «Το πρώτο γκολ θα έρθει από τον κόσμο»

Κασίγιας: «Ενωμένοι για τον τελικό»

Μουρίνιο: «Θα θυσιαστούν οι παίκτες για τον τελικό»

Γκρανέρο: «Η ώρα της αλήθειας»

Γκόμεζ: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Ριμπερί: «Δεν μπορώ να αποκλείσω τη Ρεάλ μόνος μου»

Σβαϊνστάιγκερ: «Προσεκτικοί στο ξεκίνημα»

Καν: «Ψυχραιμία, μικρέ»

Χάινκες: «Νούμερο ένα η Ρεάλ Μαδρίτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα