Στην Εθνική ΗΠΑ ο Ουόλ!

18:27 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Τζον Ουόλ είναι ο εκλεκτός του Μάικ Σιζέφσκι για να ενισχύσει την προετοιμασία της Εθνικής ΗΠΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζέρι Κολάντζελο.

Έπειτα από τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν ο τεχνικός της πάλαι ποτέ Dream

Team, αποφάσισε να καλέσει τον γκαρντ των Ουάσιγκντον Ουίζαρντς, ο οποίος πάντως, δεν είχε ακουστεί στα τελευταία ρεπορτάζ από την Αμερική.

Σοβαρή υποψηφιότητα να ακολουθήσει τον Ουόλ, ο οποίος έχει 16.3 πόντους, 4.5 ασίστ και 8 ριμπάουντ τη φετινή χρονιά στο NBA, θέτει ο πρώην συμπαίκτης του στο κολέγιο του Κεντάκι, ΝτεΜάρκους Κάζινς των Σακραμέντο Κινγκς.

Στην Εθνική ΗΠΑ ο Γουόλ

Ο Τζον Γουόλ είναι ο εκλεκτός του Μάικ Σιζέφσκι για να ενισχύσει την προετοιμασία της Εθνικής ΗΠΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζέρι Κολάντζελο.

Έπειτα από τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν ο τεχνικός της πάλαι ποτέ Dream Team, αποφάσισε να καλέσει τον γκαρντ των Ουάσιγκντον Ουίζαρντς, ο οποίος δεν είχε ακουστεί στα τελευταία ρεπορτάζ από την Αμερική.

Σοβαρή υποψηφιότητα να ακολουθήσει τον Γουόλ, ο οποίος έχει 16.3 πόντους, 4.5 ασίστ και 8 ριμπάουντ τη φετινή χρονιά στο NBA, θέτει ο πρώην συμπαίκτης του στο κολέγιο του Κεντάκι, ΝτεΜάρκους Κάζινς των Σακραμέντο Κινγκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα