Το πρώτο «τζάμπολ» του Final 4

15:08 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την Πέμπτη το μεσημέρι (08/05, 12.00) θα γίνει το ανεπίσημο «τζάμπολ» του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, με τη συνέντευξη Τύπου.

Στην αίθουσα Τύπου του «Ciragan Palace» θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι της Πόλης, οι αξιωματούχοι της Ευρωλίγκας και οι προπονητές και οι αρχηγοί του υπερασπιστή του τίτλου Παναθηναϊκού και των τριών διεκδικητών Ολυμπιακού, ΤΣΣΚΑ

Μόσχας και Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, το παρών θα δώσουν ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τόπμπας, ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Τουργκάι Ντεμιρέλ και οι Γιόνας Καζλάουσκας και Αντρέι Κιριλένκο από την ΤΣΣΚΑ, Τσάβι Πασκουάλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο από την Μπαρτσελόνα, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βασίλης Σπανούλης από τον Ολυμπιακό και Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν και οι εκπρόσωποι των δύο βασικών χορηγών εταιριών: ο πρόεδρος της Turkish Airlines Χαμπί Τόπτσου και ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Detur Φιρούζ Μπαρμπάρος Μπαγκλικάγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα