Υπερίσχυσε ο Milone των Αθλέτικς

Οι Όκλαντ Αθλέτικς επικράτησαν των Σικάγο Ουάιτ Σοξ με 2-0, καθώς ο Tommy Milone κράτησε το «μηδέν» για οκτώ innings.

O Milone (3-1) παραχώρησε τρία hits και «έγραψε» πέντε strikeouts, αλλά κέρδισε οριακά τον Gavin Floyd (1-3), αφού ο τελευταίος παραχώρησε τα μοναδικά runs της αναμέτρησης στο όγδοο inning. Ύστερα από το νικητήριο double του pinch-hitter, Kurt Suzuki,

o Grant Balfour συμπλήρωσε πέντε saves.

Ένα 2-out triple του Martin Prado στο ένατο inning διαμόρφωσε το τελικό 4-3 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Λος Άντζελες Ντότζερς. Ακολούθησε ένα δύσκολο save του Craig Kimbrel, το οποίο ήταν το έκτο φετινό του closer pitcher. Στο πέμπτο inning, o Chipper Jones σημείωσε το μοναδικό home run της αναμέτρησης και μείωσε σε 2-1 για τους «γενναίους» ανήμερα των 40ών γενεθλίων του!

Ύστερα από 0/16 hits, o Hunter Pence «έγραψε» διπλό home run και άνοιξε το σκορ στο τέταρτο inning υπέρ των Φιλαδέλφεια Φίλις, οι οποίοι κέρδισαν με 8-5 τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Οι Laynce Nix και Shane Victorino πέτυχαν επίσης home runs και βοήθησαν τον Vance Morley (2-1) να πάρει τη νίκη. Στο ένατο inning o Jonathan Papelbon χρεώθηκε το έκτο του φετινό save, ενώ ο Josh Collmenter (0-2) ηττήθηκε παρά τα home runs των Jason Kubel και Cody Ransbom υπέρ των «D-Backs».

Το 2-run single του Chad Tracy έκανε τη διαφορά στο 3-1 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Έτσι ο Gio Gonzalez (2-0) χρεώθηκε τη νίκη συμπληρώνοντας είκοσι innings χωρίς να δεχθεί run και ο Henry Rodriguez έκλεισε το ματς με το πέμπτο του φετινό save, αφού μεσολάβησαν τρεις reliever pitchers.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Κολοράντο Ρόκις 5-4
Σινσινάτι Ρεντς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 9-2
Νιου Γιορκ Μετς-Μαϊάμι Μάρλινς 2-1
Σικάγο Καμπς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 3-2 στο δέκατο inning (2-2 κ.α.)
Μιλγουόκι Μπρούερς-Χιούστον Άστρος 9-6
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Φιλαδέλφεια Φίλις 5-8
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 1-3
Λος Άντζελες Ντότζερς-Ατλάντα Μπρέιβς 3-4

American League
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σιάτλ Μάρινερς 4-7
Μπάλτιμορ Όριολς-Τορόντο Μπλου Τζέις 2-1
Κλίβελαντ Ίντιανς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 4-3
Τάμπα Μπέι Ρέις-Λος Άντζελες Έιντζελς 5-0
Τέξας Ρέιντζερς-Νιου Γιορκ Γιάνκις 2-0
Μινεσότα Τουίνς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 2-11
Όκλαντ Αθλέτικς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 2-0

Keywords
Τυχαία Θέματα