Ζήτησε ανταλλαγή ο Roberto Luongo

Επιβεβαιώθηκαν οι σχετικές φημολογίες περί απαίτησης ανταλλαγής του Roberto Luongo των Βανκούβερ Κανάκς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο προπονητής των Κανάκς, Alain Vigneault, ήταν αυτός που κοινοποίησε την πρόθεση του τερματοφύλακά του. Προφανώς ο Luongo θα αποσπάσει ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ενώ ο Cory Schneider πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα

βασικού γκολκίπερ την επόμενη σεζόν, χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό.

Μία αλλαγή στους Ρέιντζερς

Ο Steve Eminger φαίνεται πως θα αντικαταστήσει τον Stu Bickel στη σύνθεση των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς στον αποψινό (26/05, 03:00) έκτο αγώνα με τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Πρόκειται για τη μοναδική αλλαγή των Νεοϋορκέζων σε σχέση με τον πέμπτο τελικό της Ανατολής.

Έρευνα στους Κογιότες

Οι έντονες διαμαρτυρίες των Martin Hanzal, Mike Smith και Keith Yandle, ύστερα από τον αποκλεισμό των Φίνιξ Κογιότες από τους Λος Άντζελες Κινγκς, ερευνούνται από το NHL. Σε πρώτο επίπεδο η συμπεριφορά των «λύκων» χαρακτηρίζεται αντιεπαγγελματική και αναμένονται «καμπάνες».

Επιστροφή Gagne στις προπονήσεις

Την Παρασκευή (25/05) προπονήθηκε κανονικά ο Simon Gagne με τους Λος Άντζελες Κινγκς. Ο έμπειρος επιθετικός απέχει από τον περασμένο Δεκέμβριο λόγω διάσεισης, αλλά πλέον έχει ελπίδες για παρουσία στους τελικούς του Stanley Cup.

Πρόσληψη βοηθού GM στους Κανάντιενς

Χρέη βοηθού γενικού διευθυντή θα αναλάβει ο Rick Dudley στους Μόντρεαλ Κανάντιενς. Ο παλαίμαχος παίκτης των Μπάφαλο Σέιμπερς και Ουίνιπεγκ Τζετς θα συνεργαστεί με τον GM, Marc Bergevin, ενώ υπάρχει ήδη ένας ακόμα βοηθός, Larry Carriere.

Αποχαιρέτησε ο Renney

Τα τελευταία αντίο στους πρώην παίκτες του εξέφρασε ο Tom Renney. Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Έντμοντον Όιλερς δήλωσε απογοητευμένος από την απόλυσή του.

Υπέγραψε ο Granberg

Τον 19χρονο Σουηδό, Petter Granberg, «δέσμευσαν» με τριετές συμβόλαιο οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς. Ο νεαρός αμυντικός επιλέχθηκε στην 116η θέση του ντραφτ του 2010, ενώ κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο IIHF World Junior Championship με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα