Απολογήθηκαν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για τον τελικό

17:37 8/5/2014 - Πηγή: AEK365

Καμία ευθύνη υποστήριξε πως δεν φέρει ο Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης. Εκτός αυτού, ο δικηγόρος της ΠΑΕ ζήτησε την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή ή του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, με τον πρώτο να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

και τον δεύτερο να τους καλεί σε απολογία.

«Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί ή ο Σαρρής ή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας», τόνισε, θέλοντας να υπογραμμίσει πως τα γεγονότα που αναφέρονται στην δικογραφία ήταν προϊόν πανηγυρικού χαρακτήρα. Επίσης, παραδέχτηκε πως υπήρξαν επεισόδια, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να θεωρηθούν εκτεταμένα, καθώς ήταν πριν την άφιξη των ομάδων και δεν ο αγώνας δεν έχει τα στοιχεία που να προσδίδουν σε τέτοια... «Όλα όσα συνέβησαν ήταν πριν την άφιξη της ομάδας και δεν φέρει ευθύνη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κακώς αναφέρονται σαν εκτεταμένα. Ο αγώνας δεν έχει στοιχεία που να προσδίδουν σε εκτεταμένα ή μεμονωμένα επεισόδια. Θα ήθελα να επιβάλλετε τις λιγότερες δυνατές ποινές», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια κατέθεσε ως μάρτυρας ο Σπύρος Βλάχος. Ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε πως δεν υπήρξε καμία ένταση κατά την είσοδο των ομάδων και πως όλα στον τελικό κύλησαν ομαλά. «Δεν υπάρχει καμία ένταση κατά την είσοδο των ομάδων. Όλα κύλησαν ομαλά και σε καλό κλίμα μεταξύ των δυο ΠΑΕ. Κάποιοι πυρσοί κατά τη διάρκεια των γκολ που άναψαν είναι σύνηθες φαινόμενο στους αγώνες. Λόγω του καλού κλίματος θελήσαμε να το προχωρήσουμε παρακάτω με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα. Η απόφαση για την προσέλευση των φιλάθλων ήταν από την αστυνομία και αυτή ευθύνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα