Ατρόμητο ή σταματάει το ποδόσφαιρο ο Κατσουράνης

09:56 24/12/2014 - Πηγή: AEK365

Από τη στιγμή που η υπόθεση με την ΑΕΚ ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται να έχει δύο επιλογές από εδώ και στο εξής: ή να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο ή να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του site sportit.gr. Αναλυτικά:

"Από τη στιγμή που το φλερτ με την

ΑΕΚ, για την επάνοδο στην ομάδα του διαλύθηκε οριστικά, ο Κώστας Κατσουράνης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Super League με τη φανέλα του Ατρόμητου!

Ο διεθνής μέσος ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του την ΑΕΚ, αλλά από την στιγμή που οι ιθύνοντες της Ένωσης αποφάσισαν πως δεν τον θέλουν πίσω (ο Κατσουράνης λέει ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα για τη διάρκεια της συνεργασίας τους), είναι υποχρεωμένος να εξετάσει το... plan B.

Και η επόμενη στάση φαίνεται ότι θα είναι το Περιστέρι και ο Ατρόμητος. Ο Κατσουράνης στο διάστημα που ήταν στην Ινδία, μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τούς είχε πει ότι εάν επιστρέψει στο ελληνικό Πρωτάθλημα θα το κάνει μόνο για πέντε ομάδες. Την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τους "ανεβασμένους" τα τελευταία χρόνια, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Στην ΑΕΚ απ' ότι φάνηκε δεν είχαν την ίδια επιθυμία, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ δεν τον είχαν στα πλάνα τους και έτσι η επιλογή του ήταν Περιστέρι ή Τρίπολη;

Το προβάδισμα φαίνεται να το έχει η ομάδα του Γιώργου Σπανού που έχει ανάγκη από έναν έμπειρο μέσο, με την ποιότητα του Κατσουράνη.

Όπως έλεγε ο διεθνής μέσος "εάν δεν βρω την ομάδα που θέλω, τότε θα κρεμάσω τα παπούτσια μου", αφού δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα χαμηλότερου βεληνικούς.

Φυσικά στην περίπτωση που επιστρέψει στη Super League, επιθυμία του είναι να ξαναβρεί μια θέση στην Εθνική για να τη βοηθήσει ως ο τελευταίος της μεγάλης φουρνιάς του 2004, να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα