Μπόλονι: Ελληνική τραγωδία

22:27 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό μίλησε για την διαιτησία και το πέναλτι που μπορεί να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το γιατί έχασε ο ΠΑΟΚ:

Γιατί δεν βάλαμε γκολ και αυτοί σκόραραν δύο, μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι τόσο απλό.

Για το πέναλτι που δεν

δόθηκε:

Δεν θα ήθελα να μιλήσω πρώτα από όλα για τον διαιτητή, γιατί υπήρχε ένα παιχνίδι, μεγάλων αγοριών. Στο ξεκίνημα όταν ήρθαμε εδώ να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό που είναι ένα μεγάλο κλαμπ και μεγάλη ομάδα, ξέραμε πως για να διατηρήσουθμε το όνειρό μας θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Πρέπει να αναγνωρίσω πως η ομάδα μου δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι. Και δεν ήταν τέλειο γιατί αισθάνθηκα πως οι παίκτες μου ήταν ψυχολογικά κουρασμένοι.

Επίσης είδα πως δεν παίξαμε γρήγορα και με ταχύτητα στην επίθεση. Δεν κάναμε τέλειο παιχνίδι γιατί στα τελευταία 35 μέτρα δεν είχαμε σωστές πάσες και τελειώματα. Επίσης και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, κάναμε πρώτοι το λάθος. Γι' αυτό δεν πήραμε εμείς οξυγόνο και δώσαμε στον αντίπαλο και σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός καλό θα είναι να μην δίνεις οξυγόνο.

Πλέον πρέπει να επιστρέψουμε με καλή ψυχολογία, το καλό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα με κάρτες. Τώρα οι ομάδες έχουν αυτούς τους βαθμούς και δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλα θα κριθούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για όλες τις θέσεις.

Για το αν υπάρχει ψυχολογική κούραση και πως μπορεί να αποφευχθεί: «Θα πρέπει να πάρεις βοήθεια από τα ψυχικά αποθέματα. Είναι δύσκολο να παίζεις συνέχεια παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να γίνει τον Φεβρουάτριο και όχι τώρα που υάρχει ζέστη. Αυτό είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και όχι μόνο την δικιά μου. Όποιος έχει ψυχικά αποθέματα θα τα καταφέρει.

Πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, τέτοιους είδους καταστάσεις αγγίζουν τον οποιοδήποτε. Εμείς δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν τέτοιου είδους βοήθεια. Τα πάντα είναι σχετικά γιατί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να βάζαμε άλλα τέσσερα γκολ και μετά να τρώγαμε έξι και να χάναμε. Αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί ισοφαριστήκαμε στον Ατρόμητο.

Αν κάνετε έναν υπολογισμό, μπορείτε να δείτε πως υποθετικά θα μπορούσαμε να είχαμε δύο πόντους περισσότερους και ο Παναθηναϊκός δύο λιγότερους. Σε μια τέτοια κατάσταση όλοι μπορούν να γίνουν νευρικοί γιατί δεν μπορείς να πεις ότι δεν το καταλαβαίνεις. Τέτοιου είδους λάθη σημαίνουν το λιγότερο 10.000.000 και περισσότερο 20.000.000 ευρώ. Το να δίνεις την απάντηση του δεν είδα, η δική μας ερώτηση είναι γιατί ήταν εκεί. Γιατί ήρθε στο γήπεδο; Δύο φορές το ίδιο πράγμα. Γιατί έρχεται. Εσείς που είσαστε από την Θεσσαλονίκη ξέρετε πως θα πρέπει να βρούμε και τα χρήματα για την ΟΥΕΦΑ και θα πρέπει να έχουμε το νου μας να βρούμε εκείνα τα χρήματα και αν χάνεις τόσα λεφτά χτυπάω ξύλο, αλλά μπορεί να είναι ελληνική τραγωδία.

Δύο πράγματα άκουσα όταν ερχόμουν προς τα εδώ, πως οι διαιτητές βλέπουν τα παιχνίδια που έχουν διαιτητεύσει. Για εμένα είναι ή

Keywords
Τυχαία Θέματα