Δοκιμασία στην Αγία Πετρούπολη

07:58 25/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (19:00, Novasports 1)
Γήπεδο: "Πετρόφσκι", Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Μετά την βαριά ήττα από το Αμβούργο το Σάββατο με 3-0, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη για την πρώτη μάχη κόντρα στην Ζενίτ στα πλαίσια της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα παρόλο που δεν μπορεί να υπολογίζει

στους τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Μπέντερ και Μπλαστσικόφσκι με τους Χούμελς, Λεβαντόφσκι να είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Από την άλλη μεριά, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι το γεγονός πως το τελευταίο επίσημο παιχνίδι το έδωσε στις 11 Δεκεμβρίου και από τότε δίνει μόνο φιλικά λόγω της διακοπής του ρωσικού πρωταθλήματος. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υπολογίζει και στον Ροντόν που αποκτήθηκε από την Ρούμπιν Καζάν.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Ζενίτ ως γηπεδούχος απέναντι σε γερμανικές ομάδες έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ η Μπορούσια έχει δύο νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα