Έκοψε την πίτα του το κλαμπ της Νέας Μανωλάδας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

17:51 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Tη Δευτέρα 24 Φεβρουάριου 2014, σε μια όμορφη και σεμνή εκδήλωση έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του "Α.Ε.Κ. club Νέας Μανωλάδας" στα γραφεία του συνδέσμου. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους, ο υπεύθυνος συνδέσμων Α.Ε.Κ. κ. Νικόλαος Χαριτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η ομάδα να επανέλθει άμεσα στην φυσική της θέση που είναι η Super League αλλά και για την κατασκευή του γηπέδου. Στην συνέχεια έγινε

η κοπή της πίτας από τους υπεύθυνους του συνδέσμου κ. Λάζαρο Ιορδανίδη και κ. Νικόλαο Γκολφίνο παρουσία 150 και πλέον μελών και φίλων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το μέλος του συνδέσμου κ. Ιωάννης Μεσμπούρης είπε ένα ποίημα για τον μεγάλο μας Κώστα Νεστορίδη.

Α.Ε.Κ. το μεγαλείο σου δεν έχει κάποια άλλη
και παίχτες σαν το Νέστορα, εσύ θα βγάλεις πάλι.
Εσύ μονάχα έβγαλες στον κόσμο Νεστορίδη, Πούλη - Ρίμπα - Μαυρόπουλο και Στέλιο Σεραφείδη.
Ο στρατηλάτης Νέστορας, ότι μπορεί θα κάνει
για να ανέβεις στο θρόνο σου μονάχη με στεφάνι.
Ωωωω θρυλικέ Δικέφαλε φερμένε από την Πόλη
πρωταθλητή θέλουν να σε δουν οι οπαδοί σου όλοι!
Πάντα πρωταθλήτρια να βγαίνεις στην Ελλάδα
γιατί το μεγαλείο σου δεν έχει άλλη ομάδα!
Και σαν το Νεστορίδη άλλος, δεν θα βγει, να λέει πως... "η μπάλα εκεί να καρφωθεί".

Οι δύο τυχεροί των φλουριών κέρδισαν μια εμφάνιση της ομάδος μας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και ένα εισιτήριο διαρκείας προσφορά του συνδέσμου.
Ευχαριστούμε θερμά τον εφημέριο π. Στέφανο Νίτσο για την παρουσία του και για την ευλόγηση της πίτας καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου που βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

"ΑΕΚ club Νέας Μανωλάδας"

Keywords
Τυχαία Θέματα