Ένα γράμμα για τον Αμπιντάλ

15:37 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός "France 2" μέσα από ένα αφιέρωμα στον Ερίκ Αμπιντάλ έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους του αθλητισμού να γράψουν λόγια συμπαράστασης στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό μέσα από ένα λεύκωμα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα είναι σε θέση να παίξει ποδόσφαιρο.
Στο συγκεκριμένο λεύκωμα έγραψαν φυσικά και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα όπως ο Λιονέλ Μέσι: "Ήθελαν μόνο να σου πω ότι

είσαι ένα παράδειγμα για μένα. Κουράγιο και εύχομαι να σε δω σύντομα στα αποδυτήρια. Σε αγαπώ!".
Ο Μασεράνο έγραψε στον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα: " Άμπι, παρότι σε ξέρω για λιγότερο από δύο χρόνια, μου έχεις δώσει την ευκαιρία να γίνω φίλο σου και το να είμαι φίλος με ένα άτομο σαν εσένα είναι κάτι το οποίο εκτιμώ πολύ. Είσαι ένα παράδειγμα για όλους μας. Σε αγαπάω".
Στο λεύκωμα έγραψε και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ: "Άμπι, εκ μέρους όλης της ομάδας ελπίζουμε να επιστρέψεις σύντομα. Μας λείπεις πολύ. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα είσαι κοντά μας. Σε αγαπάμε αδερφέ".
Από την μεριά του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ έγραψε: "Αγαπητέ Ερίκ, έχεις κερδίσει την αγάπη της μπλαουγκράνα οικογένειας, που τώρα είναι και δική σου. Και έχεις κερδίσει μία θέση για πάντα στην καρδιά των cules. Πάντα μαζί! Σε αγαπάμε".
Στο ειδικό λεύκωμα, λόγια συμπαράστασης στον Ερίκ Αμπιντάλ έγραψαν μεταξύ άλλων και οι Τιερί Ανρί, Ζοάν Λαπόρτα, Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ράφαελ Ναδάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα