Έπιασε κορυφή η Μίλαν

21:00 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΜΙΛΑΝ: 2-3
Γήπεδο: Ολίμπικο
Η Μίλαν συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις, καθώς πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στη Ρώμη με 3-2 επί της Ρόμα.
Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και απείλησε με τους Μπορίνι και Περότα, ωστόσο η Μίλαν ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Ακουιλάνι έβγαλε πανέμορφη σέντρα από δεξιά και ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον Στεκέλενμπουργκ.

Η Ρόμα παρά το γκολ συνέχισε να είναι καλύτερη και έφτασε στην ισοφάριση στο 28ο λεπτό. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αργεντινός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Η Μίλαν ωστόσο κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με πανομοιότυπο τρόπο. Κόρνερ του Νοτσερίνο, κεφαλιά του Νέστα και 2-1.
Οι «ροσονέρι» καθάρισαν το ματς στο 78ο λεπτό με τον Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ. Η Ρόμα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό με τον Κρκιτς. Από τον πάγκο της Μίλαν αποβλήθηκε τόσο ο Αλέγκρι, όσο και ο Μπόατενγκ.
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Κασέτι, Μπουρντίσο, Χάιντζε (71' Ζουάν), Άνχελ, Ντε Ρόσι, Περότα, Πιάνιτς Γκάγκο (62' Λάμελα), Μπορίνι (38' Κρκιτς), Οσβάλντο.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Σίλβα, Τζαμπρότα, Φαν Μπόμελ, Ακουιλάνι, Μπόατενγκ (66' Εμάνουελσον), Νοτσερινο (88' Αμπροζίνι), Ρομπίνιο (73' Κασάνο), Ιμπραΐμοβιτς.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 2-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο
Ήττα έκπληξη υπέστη η Νάπολι στο «Άντελο Μασιμίνο» με 2-1 από την Κατάνια παρότι προηγήθηκε στο 1ο λεπτό.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Νάπολι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντοσένα έκανε τη σέντρα και ο Καβάνι με άψογο τελείωμα έβαλε τη Νάπολι μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια η Κατάνια ήταν πολύ καλύτερη κι έφτασε στην ισοφάριση στο 25ο λεπτό με τον Μαρκέζε. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους «παρτενοπέι», στο 40' ο Σαντάνα αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Η Κατάνια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και γύρισε το ματς στο 48'. Ο Λόντι έκανε τη σέντρα και ο Μπεργκέσιο με προβολή στο 2ο δοκάρι έκανε το 2-1. Στη συνέχεια η Νάπολι παρότι βρισκόταν με παίκτη λιγότερο πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Μπελούτσι, Ίζκο (79' Ντελβέκιο), Αλμιρόν, Λόντι, Ρικιούτι (60' Μπαριέντος), Μπεργκέσιο, Γκόμες (74' Κατελάνι).
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καναβάρο, Φιντέλεφ (59' Μάτζιο), Φερνάντες, Ινλέρ, Σαντάνα, Ζουνίγκα, Ντοσένα (68' Χάμσικ), Καβανι, Λαβέτσι, Μάσκαρα (49' Ντζεμαϊλί).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα