Γκολάρες, μπαλάρα και... μαγεία

09:45 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"4 γκολάρες και μπαλάρα στο β' ημίχρονο στην ιδανική επίσημη πρεμιέρα της ΑΕΚΑΡΑΣ στη νέα σεζόν", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Για όσκαρ τα τέρματα των Πλατέλλα και Ανάκογλου. Άνοιξε το σκορ ο εξαιρετικός Κολοβέτσιος.

Στιγμές μαγείας και όμορφο γκολ από Μπαρμπόσα. Λύθηκε στο β' μέρος η Ένωση και άρεσε πολύ στους πάνω από 10.000 οπαδούς της. Δύο πέναλτι δεν έδωσε ο "σεσημασμένος" Βάτσιος. Γρήγορος ρυθμός και ποικιλία στην ανάπτυξη από την ομάδα του Δέλλα".


SPORTDAY

"Aρχίσαμε...", γράφει με νόημα η SD για την ΑΕΚ και σημειώνει: "Ποδαρικό στη σεζόν με γκολάρες από την Ένωση. Βιρτουόζος ο Μπαρμπόσα, δαίνομας ο Πλατέλλας".


LIVE SPORT

Για "μαγεία" κάνει λόγο με τη σειρά της η LS: "Γκολάρες και μπαλάρα από τους "υδραυλικούς" της ΑΕΚ στο 4-0 επί του Φωκικού. Έκαναν... παπάδες οι (σκόρερε και δημιουργοί) Πλατέλλας και Μπαρμπόσα μπροστά σε 10.000 τρελαμένους ΑΕΚτζήδες".

GOAL

Στο ίδιο μήκος κύμματος και το Goal: "Τέσσερα για καλή χρονιά. Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν η ΑΕΚ προσέφερε γκολ και θέαμα με το 4-0 επί του Φωκικού"

Keywords
Τυχαία Θέματα