Η… ατομική κριτική της γενικής συνέλευσης

12:12 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα άκρος ενδιαφέρον δημοσίευμα που αφορά τη στάση που κράτησε κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ φιλοξενεί η Sportday. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναλύεται η παρουσία των Μαύρου, Βούρου, Ηλιόπουλου, αλλά και της ORIGINAL, ενώ επιβεβαιώνεται το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος σε πηγαδάκι εξέφρασε αμφιβολίες για τον Θωμά, υποδεικνύοντας

μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Αντώνη Ηλιόπουλο ως... υποβολέα του. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ΜΑΥΡΟΣ

Τα απολύτως απαραίτητα

Ηταν το πρόσωπο της ημέρας κι όμως ήταν ο πλέον σιωπηλός. Ο Θωμάς Μαύρος φορώντας συνεχώς γυαλιά ηλίου απέφευγε να πάρει το λόγο και απλώς παρακολουθούσε τα τεκτενόμενα. Επαιρνε το λόγο μόνο όταν αναφερόταν κάτι που τον αφορούσε και ήθελε να προβεί σε διευκρινήσεις. Στο τέλος και έπειτα από απαίτηση του κόσμου τοποθετήθηκε και καταχειροκροτήθηκε όταν συμφώνησε να αναλάβει άμεσα πρόεδρος.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Η... φωνή του Μαύρου

Δίπλα από τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ ήταν ο Βούρος, ο Ηλιόπουλος και κάποια άλλα μέλη της ομάδας του. Οχι οι Σταυρόπουλος, Ιερόπουλος, Γαντζούλας. Εκείνος που αναλάμβανε να επικοινωνεί τις σκέψεις του Μαύρου μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό (λόγω ομάδας) ήταν ο Ηλιόπουλος. Γεγονός που από ένα σημείο και μετά δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις. Γι αυτό και τα μέλη της Original που βρέθηκαν στα Σπάτα είπαν: «Μίλα ρε Θωμά. Μίλα. Εμείς για σένα ήρθαμε εδώ. Εσένα ξέρουμε και εσένα πιστεύουμε. Ούτε τον Βούρο, ούτε τον Ηλιόπουλο. Σήκω πάνω και πες μας τι γίνεται. Εμείς είμαστε μαζί σου ό,τι κι αν πεις».

ΒΟΥΡΟΣ

«Επηρεάζεται εύκολα ο Μαύρος»

Αυτό που ανησυχεί αρκετούς στα Σπάτα δεν είναι ο Θωμάς Μαύρος για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, αλλά άνθρωποι γύρω του. Το εξέφρασε όσο κομψά μπορούσε ο Κώστας Παπαδημητρίου στην τοποθέτησή του και το επανέλαβε και ο Γιάννης Βούρος σε πηγαδάκι μετά το τέλος της ΓΣ. Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως είναι εμφανές πως ο Μαύρος επηρεάζεται πολύ από τους γύρω του (ανέφερε συγκεκριμένα τον Ηλιόπουλο) και αυτό φάνηκε αφού «άλλαξε πέντε φορές τη στάση του σήμερα (σ.σ. χθες)».

ORIGINAL

Φωνή και συναίσθημα

Τη διαφορά σε σχέση με τις (όχι τόσο, αλλά και πάλι) περιπετειώδεις ΓΣ έκανε η παρουσία στα Σπάτα μελών της Original. Οι οργανωμένοι ανέβασαν αρκετές φορές τους τόνους χωρίς να ξεφύγουν από τα όρια που έτσι κι αλλιώς ήταν μόνο νοητά, ζήτησαν εξηγήσεις από τους μετόχους και έδωσαν... χρώμα στη συνεδρίαση. Και συναίσθημα. Εκπροσώπησαν τον κόσμο σε μια αίθουσα που έμοιαζε, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, να στερείται επαφής με τον απλό ΑΕΚτζή. Η Original ζήτησε από τον Μαύρο διαφάνεια και από τους υπόλοιπους να επανακαθορίσουν τους στόχους τους συλλογιζόμενοι πως οι πράξεις τους επηρεάζουν πολύ κόσμο που ζει για την «Ενωση».

Μικρά...

@ Μέσα στον γενικότερο παραλογισμό των πολλών παράλληλων μονολόγων και του ελάχιστου διαλόγου, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Κώστας Παπαδημητρίου φάνταζε ως η φων

Keywords
Τυχαία Θέματα