Η Μονακό θέλει τον Ντιέγκο Κόστα!

13:35 6/4/2014 - Πηγή: AEK365

Για ακόμα μια φορά η Μονακό φαίνεται πως θέλει να «χαλάσει» μεταγραφή της Τσέλσι και η ομάδα της Ligue 1, σύμφωνα με την «Daily Mail», ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, η Μονακό προσφέρει στον 25χρονο Βραζιλιάνο, πολιτογραφημένο Ισπανό, εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 182.000 ευρώ αφορολόγητα και είναι διατεθειμένη να κάνει στην Ατλέτικο μια πρόταση 48 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κόστα είναι ένα

από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα αυτή την σεζόν, καθώς κάνει μια εξαιρετική χρονιά με την Ατλέτικο και έχει σκοράρει 32 γκολ.

Αυτή η εντυπωσιακή παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει κάνει τον Ζοσέ Μουρίνιο να θεωρεί ότι αυτός είναι ο επιθετικός που πρέπει να πάρει η Τσέλσι το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μουρίνιο, τον Ζορς Μέντες, αλλά ο Πορτογάλος ατζέντης έχει επίσης και πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Όλα αυτά, βέβαια θυμίζουν λίγο την υπόθεση του Φαλκάο πέρσι το καλοκαίρι, τον οποίο επίσης ήθελε η Τσέλσι, αλλά εν τέλει κατέληξε να είναι παίκτης της Μονακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα