Κλοπ: Δεν είναι αποδυναμωμένη η Σαχτάρ

11:37 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στην "Ντονμπας Αρίνα", η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία, όπως υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ, είναι μια θεαματική, ποιοτική και καθόλου αποδυναμωμένη ομάδα παρά την αποχώρηση του Γουίλιαν.

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της νταμπλούχου Γερμανίας σε συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Η Σαχτάρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει ικανότατους παίκτες και παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έφυγε ο Γουίλιαν, αλλά δεν νομίζω πως οι υπόλοιποι παίκτες στερούνται ποιότητας.

Τους παρακολούθησα στα φιλικά που έδωσαν κατά την διάρκεια του χειμώνα και δεν μπορώ να πω πως φάνηκαν αποδυναμωμένοι. Περιμένω ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μου δεν θέλει να έχει τον ρόλο του κομπάρσου".
Ο Κλοπ μίλησε και για τον προπονητή της Σαχτάρ, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Ο Λουτσέσκου είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Στην Σαχτάρ έκανε καταπληκτική δουλειά. Έδωσε αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, αξιοποιώντας νεαρούς παίκτες. Η ομάδα του παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και δεν δείχνει να έχει αδύνατα σημεία. Είμαι θαυμαστής του Ρουμάνου, δεν το κρύβω".

Keywords
Τυχαία Θέματα