Λύτρωση στο παρά πέντε για ΠΑΟ

21:46 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΗΤΣΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Με την ψυχή στο στόμα πήρε το «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Δόξα Δράμας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν των Δραμινών με 1-0 χάρη

σε γκολ του Κώστα Κατσουράνη στο 89ο λεπτό, ενώ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κάτω του μετρίου, απέναντι σε μια Δόξα που αμυνόταν σωστά και πάλευε για τον βαθμό της ισοπαλίας που εν τέλει έχασε στην εκπνοή του αγώνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Κακό ματς στο ΟΑΚΑ στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε την κατοχή και το πάνω χέρι, ωστόσο ήταν φλύαρος σχετικά και έκανε αρκετά λαθη, κυρίως στην τελική πάσα. Οι «πράσινοι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ και να αποβάλλουν το άγχος, ωστόσο δεν τα κατράφεραν με τον Τοτσε στο 8ο μόλις λεπτό να σημαδεύει από κοντά τον Ντίνο Σέρεμετ.

Όσο πέρναγε η ώρα και το γκολ για τον Παναθηναϊκό δεν έμπαινε, τόσο αυξανόταν το άγχος κάτι που φαινόταν από τις λανθασμένες επιλογές των «πρασίνων». Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με κάποια αδύναμα σου του Λέτο στο 26΄ και του Κλέιτον στο 45', τα οποία όμως ήταν εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Στο δευτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να κάνει το 1-0, ωστόσο άλλοτε ο Σέρεμετ (που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι) και άλλοτε η αστοχία των «πρασίνων» λόγω υπερβολική σιγουριάς κρατούσαν το 0-0. Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα συνέχιζαν την πίεση, και ενδεικτικό είναι η φάση διαρκείας του 54ου λεπτού, όταν ο Τοτσέ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία.

Η πίεση των «πρασίνων» συνεχίζόταν, όπως και οι χαμένες ευκαιρίες. Αυτή τη φορά ήταν στο 61΄με τον Ζέκα να πιάνει στην κίνηση σουτ έπειτα από ωραία μπαλιά του Λέτο, ωστόσο δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ό,τι δεν έκανε ο Ζέκα στη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνίδιού, το κατάφερε ο Κατσουράνης στο 89'. Ο διεθνής άσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ, έπειτα από φάση διαρκείας και σουτ του Καραγκούνη που απέκρουσε ο υψηλόσωμος γκολκίπερ των Δραμινών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος (68' Μαυρίας), Κατσουράνης, Μπίεσμιρ, Σπυρόπουλος, Ζέκα, Βιτόλο, Κλέιτον, Λέτο, Τοτσέ (71' Πετρόπουλος), Κουίνσι (68' Καραγκούνης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Βέρτζος (79' λ.τρ. Γελαδάρης), Τριποτσέρης, Βάντερσον, Λεάντρο, Ρούτσης, Μπριλλάκης, Σικαλιάς, Ψυχογιός,, Ουέλινγκτον (70' Αραβίδης), Σοϊλέδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα