«Μακάρι να μην είναι μπαρούφα»

17:06 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όσον αφορά την περίπτωση του πρίγκιπα Αλ Σαούντ να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ζήτησε την στήριξη του κόσμου των «πρασίνων» αυτή την περίοδο με σκοπό να συνεχίσει η ομάδα την, μέχρι τώρα, επιτυχημένη πορεία. Τέλος, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και την παρουσία του Σισέ στο γήπεδο δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη και όσο για τον Γάλλο επιθετικό του είναι αδιάφορη η παρουσία του αφού δεν ανήκει πλέον στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Εκείνο που χαίρομαι πολύ είναι πως θα υπάρχει πολύς κόσμος. Τώρα αν έρθει ο Τζιμπρίλ Σισέ αυτό μου είναι σχετικά αδιάφορο γιατί δεν παίζει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό. Έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνον, βοήθησε αλλά πρέπει να κοιτάμε την σημερινή πραγματικότητα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλή για τον Παναθηναϊκό γιατί έχει καλύτερη ομάδα και είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τα διοικητικά: «Όλοι περιμένουμε τον Πρίγκιπα αλλά μέχρι να τον δούμε και να μπούνε τα χρήματα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα. Που να ξέρει κανείς αν θα τα βάλει τα λεφτά ή είναι επιθυμία του να πάρει τον Παναθηναϊκό. Αυτό το εύχομαι αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Όλοι οι Παναθηναϊκοί πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα γιατί τώρα τους χρειάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα