Μια πινακίδα περιμένει το κουρείο της Αγια Σοφιάς

15:51 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα μήνυμα που μας ήρθε σήμερα από ένα φίλο που προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία του αποκάλυψε μια εκπληκτική "κιτρινόμαυρη" ιστορία. Μια πινακίδα κουρείου συνδέει έναν ρομαντικό Ενωσίτη με τον Μίμη Παπαΐωάννου και περιμένει το κουρείο της Αγια Σοφιάς.

Ταξιδεύουμε λοιπόν στη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας όπου ο φανατικός ΑΕΚτζής, Εμμανουήλ Χουιλίδης έχει το κουρείο του το οποίο έχει ονομάσει "Η ΑΕΚ". Μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου η πινακίδα του είναι σήμα κατατεθέν της πλατείας του χωρίου. Εκεί λοιπόν

πιάνει σε ηλικία 12 ετών την πρώτη του δουλειά ο Μίμης Παπαϊωάννου, εκεί μαθαίνει να ξυρίζει όπως έγραψε στην αυτοβιογραφία του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο κύριος Μανώλης έκλεισε το κουρείο. Πρόσφατα σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή. Η πινακίδα όμως του κουρείο, χάρη στην αγάπη ενός φίλου του και φίλου της ΑΕΚ, δεν χάθηκε. Διατηρείται ακόμα και όπως αναφέρεται στο μήνυμα περιμένει πλέον το κουρείο μέσα στην Αγια Σοφία. "Την φυλάσσω ως κειμήλιο και ελπίζω κάποια στιγμή να τοποθετηθεί στο κουρείο του νέου γηπέδου εις μνήμη του Μανώλη" μας γράφει ο φίλος που έστειλε και την φωτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα