Έσωσε τον βαθμό ο Ατρόμητος

21:13 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:2-2
ΓΗΠΕΔΟ: Περιστέρι
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1η αγωνιστική Σούπερ Λίγκα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας)

Μοιρασιά στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ατρόμητος και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, σε ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι έσωσαν την παρτίδα στο 89ο λπετό. Με 10 παίκτες από το 77ο λεπτό έπαιζαν οι Κρητικοί.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή και τον έλεγχο, χωρίς όμως να δημιουργεί μια αξιόλογη ευκαιρία για γκολ. Κάτι που έκανε στο 7ο λεπτό ο Μπαντιμπάνγκα για λογαριασμό του Εργοτέλη. Ο άσος των Κρητικών βρέθηκε μόνος του μπροστά από τον Σηφάκη και μετά από κόντρες άνοιξε με ευκολία το σκορ. Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-1, αφού ο Καραγκούνης αστόχησε σε τετ τετ, σε αντίθεση με τον Ούμπιντεζ, που στο 25ο λεπτό έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με όμορφο πλασέ θα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι, δεν το έβαλαν κάτω και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 36ο λεπτό με ωραίο σουτ του Αναστασάκου, έπειτα από μπαλιά του Μπαμ Μπαμ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και ο Εργοτέλης μπήκε με προβάδισμα (2-1) στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, με την είσοδο του Ναπολεόνι ο Ατρόμητος προσπάθησε να είναι περισσότερο κινητικός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ, με το πέρασμα του χρόνου η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε, με αποτέλεσμα το θέαμα να μην είναι το καλύτερο, μέχρι και το 73ο λεπτό όπου ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μπρίτο. Ένα λεπτό αργότερα, άλλαξαν οι ισορροπίες, έπειτα από την αποβολή του Γιοβάνοβιτς (σ.σ. δεύτερη κίτρινη κάρτα) και οι Περιστεριώτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία, με αποτέλεσμα να έρθει τελικά το γκολ με τον Παπαδόπουλο στο 89ο λεπτό, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά, έπειτα από πάσα του Φυτανίδη. Ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία για το 3-2, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος (84' Καλλέργης), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (72' Καραμάνος), Καραγκούνης (46´ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Πίτσος, Κοζορώνης, Σαρρής, Χαντί, Αναστασάκος, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο (32' Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά (70'Τζανακάκης), Μπαμ Μπαμ (83' Μπουρσέλης)

Keywords
Τυχαία Θέματα