Νίκη-πρόκριση για ΑΕΚ

23:01 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (1999 - 00) - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
4 - 1
Πολύ καλή και πειστική εμφάνιση με νίκη-πρόκριση απέναντι στην ομάδα της Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής. Η ομάδα επικράτησε δίκαια και προκρίθηκε χωρίς απειληθεί καθόλου στο μεγαλύτερο μέρος. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.
ΣΚΟΡΕΡ: ΛΑΦΑΤΑΣ (1), ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ (1), ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ

(2)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΣΤΑΣ, ΛΑΦΑΤΑΣ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΜΠΟΤΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIORS (2001-02) - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
9 - 1
Χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης η ομάδα Juniors, επικράτησε πολύ άνετα της Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής, δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις της. Πολλές επιθετικές ενέργειες, με πολύ όμορφα τελειώματα, από όλα τα παιδιά, έδωσαν την δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες σε διάφορα σχήματα.
ΣΚΟΡΕΡ: ΜΑΥΡΑΚΗΣ (5), ΒΑΓΕΝΑΣ (1), ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ (1), ΤΣΕΛΙΟΣ (2)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Κ. , ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ, ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Β., ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PROJUNIORS (2003-04) - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Α.Ε.Κ. - PARADISE CLUB
2 - 4
Αρκετά καλή εμφάνιση, με πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες από τους επιθετικούς της ομάδας μας, έδωσαντην δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα, να ανατρέψει το υπέρ μας 2-1, σε 2-4 στα τελευταία λεπτά. Σημάδια συνεχόμενης βελτίωσης από όλους τους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής.
ΣΚΟΡΕΡ: ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ (1), ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ (1)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΜΠΕΡΕΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΓΚΡΕΜΗΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΤΙΟΛΗΣ, ΜΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ, ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ (2005-06) - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Α.Ε.Κ. - PARADISE CLUB
3 - 1
Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Τα "αλάνια" της ακαδημίας μας συνέχισαν τα επιτυχημένα αποτελέσματα, και επιβληθήκαν για μια ακόμη φορά, απέναντι στους μικρούς του Paradise club.
Φανταστικό γκολ, με απευθείας χτύπημα κόρνερ, του Πετρου Καλκαβουρα.
Σκορερ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (1), ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ (1), ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ (1)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΛΙΑΝΟΣ, ΚΙΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΑΛΙΑΤΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΑΓΝΗΣΑΛΗΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα