Ο Λεό, το τσακάλι και η διπλή αγωνία

08:56 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Λεονάρντο ζει τις καλύτερες μέρες στην ΑΕΚ, από τότε που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα και ο αθλητικός Τύπος υποκλίνεται στο κρεσέντο του "μικρού μάγου", ο οποίος, όπως και ο Μάκος με τον Καφέ, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, εν όψει Παναιτωλικού. Ειδική μνεία στη νέα καλή εμφάνιση του Χοσέ Κάρλος,

αλλά και στην αναμονή των διοικητικών εξελίξεων, με την επιστροφή Αδαμίδη.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"ΛΕΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που συμπληρώνει: "Σκοράρει ακατάπαυστα ο μικρός μάγος - Κάρφωσε δύο φορές χθες τον Λεβαδειακό και καθάρισε το ματς. Στο ρελαντί η ΑΕΚάρα, πέρασε 2η στη βαθμολογία, έναν πόντο από την κορυφή και αν συνεχίσει το σερί, θα καλύψει το μειονέκτημα των δύο παραπάνω αγώνων. Δεύτερο σπουδαίο ματς από τον Κάρλος, πολύ βελτιωμένος ο Καράμπελας, δύναμη ο Κοντοές".

Δεύτερο θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, είναι το εντυπωσιακό πανό των οπαδών της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ: "ΑΕΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ"!

"Επιστρέφει με πρόταση σήμερα ο Αδαμίδης", για τις διοικητικές εξελίξεις, "ντροπή σου Δελφάκη", για την τραβηγμένη αποβολή του Ρίκκα, "δεν το χάνει με τίποτα", για τη δίψα του τραυματία Λεό, να παίξει στο Αγρίνιο και "μπράβο ΑΠΟΕΛ", για τη μεγαλειώδη πρόκριση της κυπριακής ομάδας στους 16 του Champions League.

GOAL NEWS

"Κάρλος το... Τσακάλι", είναι το "χτύπημα" στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, η οποία κάνει ειδική αναφορά στη νέα ουσιαστική εμφάνιση του Χοσέ Κάρλος και φυσικά στον οίστρο του Λεονάρντο, που οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη επί του Λεβαδειακού.

"Έχει και αυτή τα κλειδιά της", το σχόλιο για τον αγώνα, ενώ στις σελίδες του ρεπορτάζ, φιλοξενούνται οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, με σημαντικότερη αυτή του Λεονάρντο: "Ποια μεταγραφή; Μόνο ΑΕΚ"!

"Ο Αδαμίδης επιστρέφει από το ταξίδι-μυστήριο και όλοι περιμένουν ν' ανοίξει τα χαρτιά του", για τις εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο.

SPORTDAY

"Αυτός... ξέρει", είναι το σχόλιο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή Λεονάρντο, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: "Με δύο γκολ του Λεονάρντο, η Ένωση πήρε τη νίκη και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή".

"Έκανε τις επαφές του με τους υποψήφιους επενδυτές και περιμένει τ' αποτελέσματα ο Αδαμίδης", είναι το ρεπορτάζ για τις διοικητικές εξελίξεις και την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα