«Ο Πανιώνιος δεν χάνεται»

16:15 18/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος διανύει μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ιστορίας του αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε ότι ο σύλλογος δεν θα χαθεί, ενώ τόνισε ότι ακόμα η ομάδα δεν έχει σωθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


-Για την παραμονή του Πανιωνίου.

«Με 34 βαθμούς δεν έχει σωθεί κανείς. Ο Πανιώνιος δεν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία. Η απόδοσή μας είναι πολύ καλή αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Εμείς σαν Πανιώνιος

δεν μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Θα πάμε στην Ξάνθη να νικήσουμε, δεν μας αρέσει να χάνουμε».

-Για τους παίκτες του Πανιωνίου που έχουν συμφώνησε σε άλλες ομάδες και πως συμπεριφέρονται.

«Αυτό το θέμα δεν είναι η δουλεία μου. Εμένα είναι πως θα νικήσουμε τα παιχνίδια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα το συζητήσουμε. Εγώ με τους παίκτες προσπαθούμε να κερδίζει ο Πανιώνιος τίποτα άλλο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του Πανιωνίου και τη διάθεσή τους. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Ό,τι και να υπάρχει στο πίσω μέρος των παικτών δεν με ενδιαφέρει, όλοι θέλουν να πηγαίνει καλά ο Πανιώνιος. Μετά το τέλος της χρονιάς βλέπουμε».

-Για τις ομάδες που έχει αναλάβει που βρίσκονται πάντα σε δύσκολες θέσεις.

«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παράγει παίκτες. Κάθε εποχή έχει τη δίκη της φουρνιά. Οι μεγαλύτεροι παικταράδες έχουν ξεκινήσει από τον Πανιώνιο. Και στον ΟΦΗ που ήμουνα και εκεί υπήρχαν προβλήματα αλλά τώρα βλέπουμε ότι ορθοποδεί. Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και δεν θα χαθεί. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον κ. Τσακίρη γιατί αγαπάει τον Πανιώνιο».

-Για τον κόσμο της ομάδας;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά ήταν πάλι εκεί».

-Για τον ίδιο και την προπονητική;

«Ο Νίκος Αναστόπουλος ακόμα μαθαίνει. Ουδείς δεν ξέρει το ποδόσφαιρο. Ουδείς! Κάθε μέρα μαθαίνω και εγώ και όλοι. Μέσα από τις προπονήσεις κάθε μέρα μαθαίνω».

-Αν έχει ο Ολυμπιακός πιθανότητες;

«Αν παίξει όπως στο πρώτο παιχνίδι θα έχει πιθανότητες. Έτσι πιστεύω ότι θα πράξει και στο αυριανό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Επίσης το μοναδικό κίνητρο είναι το Champios League για τη Μάντσεστερ. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο κ. Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα όπως και στο «Καραϊσκάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα