Πωλούσαν την Ελλάδα στο Ebay

15:07 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας Έλληνας αποφάσισε να βάλει την Ελλάδα προς πώληση στο Ebay με τιμή εκκίνησης να είναι τα 1.525 δολάρια και στο "πακέτο" να περιλαμβάνονται χαμηλές συντάξεις, χαμηλοί μισθοί, χαμηλές προσδοκίες, ο ήλιος αλλά και "300 πολιτικοί εκπαιδευμένοι στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών και Σκανδάλων".
Σύμφωνα με το blog alexanderhiggins.com η αγγελία προέβαλε τον χάρτη της χώρας με την προθεσμία

να λήγει στις 11 Απριλίου. Ωστόσο λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της αγγελίας, οι υπεύθυνοι του Ebay την διέγραψαν ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν κατατεθεί 34 προσφορές που έφτασαν τα 77.000 δολάρια.
Η αγγελία πώλησης της Ελλάδας έγραφε: "Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ό,τι, τελοσπάντων, έχει απομείνει από αυτή... Χαμηλές συντάξεις, χαμηλοί μισθοί, χαμηλές προσδοκίες... αλλά πολύς ήλιος διαθέσιμος για την ώρα.
Πολλές φυσικές πηγές και ορυκτά ακόμη ανεκμετάλλευτα. Η γραφειοκρατία στα καλύτερα της. Υπακοή στην τρόικα και τους τραπεζίτες εγγυημένη. Ο αγοραστής θα αποκτήσει 300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων. Και ελληνικά ομόλογα με εξαιρετικά υψηλή αξία... για κονφετί!".

Keywords
Τυχαία Θέματα