Πολύ σκληρή για να πεθάνει

23:45 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 3-3
Γήπεδο: Σαν Πάολο
Όρθια και στο «Σαν Πάολο» έμεινε η Γιουβέντους, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Νάπολι και παραμένει μόνη πρώτη.
Η Γιουβέντους μπήκε πιο καλά στα πρώτα λεπτά και μέχρι το 10ο λεπτό είχε δύο καλά σουτ με τους Πέπε και Βούτσινιτς. Ωστόσο στη συνέχεια η Νάπολι ανέβασε στροφές και στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λαβέτσι από τον Πίρλο. Ο Χάμσικ σκόραρε αρχικά αλλά ο Ταλιαβέντο έδωσε επανάληψη και στη συνέχεια ο Σλοβάκος αστόχησε απελπιστικά. Αυτό ωστόσο δεν έριξε την ψυχολογία της Νάπολι,

η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Χάσμικ μετά από ολιγωρία του Μπονούτσι. Από τη μεριά της η Γιουβέντους ήταν πολύ νευρική και έκανε πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να απειλείται συνεχώς. Η εικόνα των «μπιανκονέρι» δεν βελτιώθηκε και έτσι δέχτηκαν και 2ο γκολ στο 40ο λεπτό. Ο Μπονούτσι έκανε λάθος εκτίμηση, ο Πάντεφ βγήκε μόνος με τον Μπουφόν και πλάσαρε ιδανικά.
Ο Κόντε φαίνεται πως τα έψαλλε στους παίκτες του στο ημίχρονο και στην επανάληψη η «Μεγάλη Κυρία» εμφανίστηκε αγνώριστη και κατάφερε να μειώσει στο 48'. Ο Βιδάλ προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει, έκανε την κάθετη για τον Μάτρι, ο οποίος μόνος του με τον Ντε Σάντκις πλάσαρε ιδανικά. Ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε στο 53ο λεπτό το σουτ του Βούτσινιτς από πλάγια θέση, αλλά η Νάπολι έκανε το 3-1 στο 68'. Ο Πάντεφ βρέθηκε με δύο αμυντικούς (ο ένας εξ αυτών και πάλι ο Μπονούτσι) μέσα στην περιοχή, έπαιξε με πλάτη και με πανέμορφο γύρισμα νίκησε τον Μπουφόν.
Οι «μπιανκονέρι» δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν στο 72ο λεπτό να μειώσουν σε 3-2 με το κοντινό πλασέ του Εστιγκαρίμπια. Η ομάδα του Κόντε έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79ο λεπτό. Ο Πέπε βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, το πρώτο σουτ που έκανε βρήκε σε σώματα, αλλα το δεςύτερο κατέληξε στο βάθος των διχτύων του Ντε Σάνκτις.
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα (76' Φερνάντες), Μάτζιο, Ινλέρ, Γκαργκάνο, Ζουνίγκα (87' Ντοσένα), Χάμσικ, Πάντεφ (70' Σαντάνα), Λαβέτσι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πέπε (85' Πατσιέντζα), Πίρλο, Βιδάλ, Εστιγκαρίμπια, Μάτρι (89' Κουαλιαρέλα), Βούτσινιτς (0' Ντελ Πιέρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα