Πολύ ζεστή η ΑΕΚ με Κουτσιανικούλη

13:21 12/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δυνατά στην απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη έχει μπει η ΑΕΚ, καθώς τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και ο Βαγγέλης Βλάχος έχουν ήδη μιλήσει με την πλευρά του παίκτη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι στην Κρήτη και λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Εργοτέλη, απ' όπου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος μόλις βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, με την ΑΕΚ

να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να κάνει δικό της τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως ο προπονητής τον θέλει στο ρόστερ, ο πρόεδρος ανέλαβε δράση και ο «Κούτσια» βλέπει την ΑΕΚ ως μία τεράστια ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και να διακριθεί, φορώντας την φανέλα της Ένωσης. Όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του παίκτη η κουβέντα δεν έχει φτάσει ακόμα στην ουσία των... χρημάτων. Ο Κουτσιανικούλης περιμένει μέχρι την Τετάρτη η ΑΕΚ να κάνει την τελική της προσφορά και να την εξετάσει με τον μάνατζέρ του. Ο ΟΦΗ είναι μία άλλη ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ωστόσο η προοπτική της ΑΕΚ είναι που τον συγκινεί περισσότερο.

Να τονίσουμε ότι αποτελεί σημαντικό παράγοντα το γεγονός ότι ο Κουτσιανικούληςμόλις προχθές έκλεισε τα 24 του χρόνια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην δεσμεύει μία εκ των τριών μεταγραφών που έχει το δικαίωμα να κάνει η ΑΕΚ. Ήδη δηλαδή έχει αποκτηθεί ο Φουρτάδο (κάθε μεταγραφή ξένου, ανεξαρτήτου ηλικίας πιάνεται μέσα στον περιορισμό που έχει τεθεί) και ο Γιάγκο και απομένει ακόμα μία. Είτε να πάρει η Ένωση έναν ξένο, είτε Έλληνα παίκτη πάνω από 24 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα