Σέζαρ: θα παίξει ο καλύτερος

23:12 4/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νο1 της Ουντινέζε φέρεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στου Νερατζούρι και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής οι Μιλανέζοι δεν γίνεται να διατηρήσουν στον ρόστερ τους δύο τερματοφύλακες κλάσης. «Ο Χαντάνοβιτς είναι ένας καλός πορτιέρε, αυτό θα είναι πολύ καλό για εμάς, θα έχουμε τρεις εξαιρετικούς τερματοφύλακες» είπε ο Σέζαρ, βασικός στο τρεμπλ του 2010.

Και δεν σταμάτησε εκεί στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν αποκλείεται να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του. «Εχω συμβόλαιο μέχρι το 2014 και είμαι υπάλληλος της Ιντερ.

Πιστεύω θα μείνω και θα παίξω στη θέση μου, η Ιντερ έχει σπουδαίο ρόστερ και ωραίο τρόπο να αγωνίζεται. Ο προπονητής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιον θα βάλει στο γήπεδο, υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσα σε όλους μας. Αν τελικά έρθει στην Ιντερ θα είναι επειδή είναι καλός».

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια για μετακίνηση στην Μίλαν. «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτές τις φήμες, όλοι μιλούν για μένα αλλά δεν είναι τίποτα. Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα».

Οσον αφορά τους συμπατριώτες του στην Ιντερ, τον Λούσιο που έκλεισε στην Γιουβέντους αλλά και τον Μαϊκόν που αναμένεται να αποχωρήσει. «Χάνω τους Βραζιλιάνους φίλους μου, ελπίζω ο Λούσιο να πάει καλά. Η Γιουβέντους έκανε φανταστική κίνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα