«Σίγουρη πρωτιά για την ΑΕΚ»

18:19 16/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Παγκρατίου, Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» και τόνισε πως η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ θα κατακτήσει σίγουρα την πρωτιά. «Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη η ΑΕΚ. Εμείς κάναμε μεγάλη επιστροφή στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και θα έχουμε να λέμε ότι φτάσαμε στους τέσσερις πόντους την διαφορά και εκεί χάσαμε ένα λέι απ για να πάμε στους δύο.
Νομίζω ότι μας στοίχισε η κούραση, γιατί κυνηγήσαμε πολύ την ΑΕΚ

και δεν είναι και λίγο να κυνηγάς μια τέτοια ομάδα. Είναι λογικό να κάνεις και λάθη. Μας έμεινε απλώς μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι αρκετά από τα όπλα μας, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Κουτρούλιας έπαιξε λίγο γιατί είχε πρόβλημα, οι Μιχάλογλου και Δέδες που έχουν κάνει πολύ καλή σεζόν, δεν πήγαν καλά σήμερα, και όμως ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους».

Και συμπλήρωσε: « Ήταν δυνατό ματς, είχε ωραία ατμόσφαιρα και σωστή συμπεριφορά από τον κόσμο. Για την άνοδο, όπως είπα και προχθές, το θέμα είναι το ποιος θα τερματίσει δεύτερος. Η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα πρώτη. Υπάρχει δρόμος πολύς για την δεύτερη θέση και σίγουρα το Ψυχικό, η Καβάλα και ο Κόροιβος θα δώσουν μάχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα