Στο πλευρό των σεισμοπαθών η Εθνική

21:23 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της «Κ» και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης.
Ο «τυπάρας» ήρθε σε επαφή μαζί μας μέσω του προέδρου της ΕΠΣΚΙ, Βαγγέλη Μαζαράκη, τους οποίους συνδέει φιλία πολλών ετών. Ο Γιώργος Καραγκούνης, από την πρώτη στιγμή που ο εγκέλαδος χτύπησε το νησί μας ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Βαγγέλη Μαζαράκη ρωτώντας τον σε καθημερινή βάση για το πώς πάνε τα πράγματα. Αμέσως,

όμως, μετά τον δεύτερο μεγάλο σεισμό ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου θέλησε μέσω του προέδρου της ΕΠΣΚΙ να απευθύνει δύο λόγια συμπαράστασης στους συμπατριώτες μας που υποφέρουν. «Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, εκ μέρους της Εθνικής ομάδας, ότι είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες αυτήν την ώρα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου στην Εθνική στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους. Σε ό,τι αφορά το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό θα γίνουμε οι πρεσβευτές του, προκειμένου να πείσουμε τους ξένους να το επισκεφτούν το καλοκαίρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε εκεί ως Εθνική ομάδα (μια αντιπροσωπεία) για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο των κατοίκων». Ο Βαγγέλης Μαζαράκης μας είπε πως ο Γιώργος Καραγκούνης είναι λάτρης της Κεφαλονιάς, αφού σχεδόν κάθε χρόνο έρχεται για διακοπές. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ άφησε να εννοηθεί πως πρέπει να περιμένουμε μια έκπληξη από την Εθνική ομάδα με μπροστάρη τον αρχηγό της, τον Γιώργο Καραγκούνη.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα