«Στόχος μας η πρόκριση»

11:25 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αΐλτον Αλμέιδα μιλώντας στην εφημερίδα «Real Sports», πως το ΑΠΟΕΛ θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

Για το μυστικό του ΑΠΟΕΛ

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιο μυστικό. Ωστόσο, η δουλειά που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ σκληρή και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Και σίγουρα οι εμφανίσεις μας δεν είναι τυχαίες. Από την πλευρά μου, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται

και να βοηθήσω τον ΑΠΟΕΛ για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αυτό που θέλω είναι να σκοράρω σε κάθε αγώνα».

Για το αν είναι κοντά στην πρόκριση στους «16»

«Έχουμε οκτώ βαθμούς. Για να είμαστε σίγουροι θέλουμε 11. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Η ομάδα έχει δείξει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και αξίζει την πρόκριση. Πρέπει, όμως, να προσπαθήσουμε ακόμα πολύ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα επικεντρωθούμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θέλουμε πολύ να ευχαριστήσουμε τους εκπληκτικούς οπαδούς μας»

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής πρώτης κλάσης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και ξέρει πως να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του την καλύτερη απόδοση. Είναι φοβερός στη δουλειά του και μας έχει βοηθήσει πολύ»

Για το αν του έχει γίνει κρούση από τους «αιώνιους»

«Όχι, όχι δεν με έχει πλησιάσει από την Ελλάδα, ούτε σε επίσημο ούτε σε ανεπίσημο επίπεδο. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι με πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη, όμως αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ και επικεντρώνομαι στις υποχρεώσεις και τους στόχους που έχει η ομάδα. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013. Όπως είπα, στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στη Κύπρο»

Για το επόμενο βήμα στη καριέρα του

«Θέλω να επικεντρωθώ στον ΑΠΟΕΛ και στους στόχους του. Αλλά είναι φυσιολογικό κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει όνειρα»

Για μία μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα

«Η Primera Division είναι ένα όνειρο. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και σίγουρα είναι το όνειρό μου να αγωνιστώ εκεί. Θαυμάζω την Μπαρτσελόνα και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Αυτή η ομάδα αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα