Τέσσερις σε απολογία

19:02 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ως είθισται μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής στη Super League, ακολουθούν και οι κλήσεις ομάδων σε απολογία με συνηθέστερη αιτία την συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Έτσι, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής κάλεσε τουςΠαναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα για την Πέμπτη (4/12).
Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 4-12-2014 και ώρα 13:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο

πλαίσιο των συναντήσεων για την 12η αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Βέροια. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Νίκη Βόλου. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανθρακικός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΟΦΗ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα