Το σήκωσε μέσα στη Γένοβα

20:58 2/5/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΣΟΥΟΛΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 0-0
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Σασουόλο και Παλέρμο σε ένα μέτριο ματς.

Πάρα πολύ κακό το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην έχουν σχεδόν καμία καλή φάση μπροστά από τα δύο καρέ.

Στην επανάληψη η Σασουόλο ήταν καλύτερη και απείλησε κυρίως με τον Ζάζα αλλά ο Ουϊκανί στάθηκε όρθιος και κράτησε το μηδέν.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Λόνγκι, Πελούζο, Ατσέρμπι, Φοντανέζι (84' Νατάλι), Μισιρόλι, Μπιοντίνι, Τσίμπσα (58' Μπρίγκι), Μπεράρντι, Λαζάρεβιτς (58' Σανσόνε), Ζάζα

ΠΑΛΕΡΜΟ: Ουϊκανί,

Βιτιέλο, Ρισπόλι (85' Κέισον), Γιάγιαλο, Ριγκόνι, Τσότσεφ (62' Μπελότι), Λαζάαρ (71' Νταπρελά), Γκονζάλες, Τέρτζι, Βάσκες, Ντιμπάλα

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Τον 4ο σερί τίτλο της και 31ο συνολικά, πανηγυρίζει από απόψε η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια και κλείδωσε και μαθηματικά το Σκουντέτο, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 32ο λεπτό μετά από σέντρα του Λιχτστάινερ ο Βιδάλ έκανε το 1-0.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Μουριέλ έξυσε το δοκάρι του Μπουφόν, ενώ στο 59' ο Βιβιάνο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Τέβες.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Μεσμπά (36' Ρεγκίνι), Ρομανιόλι, Σιλβέστρ, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο, Ομπιάνγκ (72' Ντάνκαν), Παλόμπο, Ρίτσο (54΄Μπεργκέσιο), Ετό'ο, Μουριέλ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Παντοΐν, Στουράρο, Περέιρα (73' Κιελίνι), Μαρκίζιο, Βιδάλ, Γιορέντε (80' Κομάν), Τέβες (72' Μοράτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα