Τζέραρντ: Όνειρο μου να προπονήσω την Λίβερπουλ

13:59 6/9/2013 - Πηγή: AEK365


Ο Στίβεν Τζέραρντ έζησε σπουδαίες στιγμές στην Λίβερπουλ, έγινε ο μεγάλος αρχηγός της και τώρα, καθώς η καριέρα του πλησιάζει προς το τέλος της, αποκάλυψε πως όνειρο του είναι να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας ως πρώτος προπονητής.

Σε δηλώσεις του στο δίκτυο SKY, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Όταν φτάνεις στη δική μου ηλικία, είναι λογικό να αρχίσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου. Κάτι τέτοιο κάνω και εγώ, σκεφτόμενος πως θα ήταν ένα όνειρο να καταφέρω

να προπονήσω τη Λίβερπουλ. Θα ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, να καθίσω στον πάγκο της ομάδας, της οποίας τα χρώματα υπερασπίστηκα σε ολόκληρη την καριέρα μου".
Για τις δυσκολίες του συγκεκριμένου εγχειρήματος, ο Τζέραρντ δήλωσε: "Ξέρω πως υπάρχουν εκατοντάδες προπονητές σε ολόκληρο τον κόσμο που θα ήθελαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Πολλοί, για να μην πω όλοι, είναι πολύ περισσότερο έμπειροι και έτοιμοι από εμένα. Όμως, όταν ο Μπρένταν Ρότζερς αποχωρήσει - και αυτό θα γίνει μετά από πολλά χρόνια - θα ήθελα να συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο να είμαι και εγώ ένας από τους υποψήφιους να τον διαδεχτεί. Θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα