Βενγκέρ: Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα παίζατε 180 παιχνίδια στην Ευρώπη

12:40 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Αρκετή κριτική έχει δεχτεί από την αρχή της σεζόν ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος θέλησε να απαντήσει επικαλούμενος τις ευρωπαϊκές πορείες της Άρσεναλ στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε: "Από τότε που ήρθα, έχουμε παίξει πάνω από 180 παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δείτε ότι πριν έρθω, δεν είχαν παίξει τόσα πολλά. Δεν διαμαρτυρόμαστε, θέλουμε να παίζουμε παιχνίδια κορυφαίου επιπέδου και στη πάροδο του χρόνου, έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση".
Στη συνέχεια, ο Βενγκέρ

δήλωσε: "Είμαστε μια ενωμένη ομάδα, για έναν στόχο και αυτό πρέπει να κάνουμε καλά για την ομάδα που αγαπάμε. Είμαι ευγνώμων για τα συγχαρητήρια, αλλά δεν θέλω τίποτα άλλο από το να κάνω καλά τη δουλειά μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα".
Για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η Άρσεναλ, ο Βενγκέρ είπε πως "επιστρέψαμε στις 5 το πρωί της Τετάρτης και είχαμε μόλις ξεκουραστεί, δεν υπήρχαν προπονήσεις. Παίξαμε οκτώ παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, ήμασταν εκτεθειμένοι στις σωματικές απαιτήσεις. Δουλεύουμε λιγότερο από όσο θέλουμε. Αμυνθήκαμε καλά κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Το τελευταίο παιχνίδι είναι πάντα αυτό που κρίνεσαι. Δεν αμυνθήκαμε καλά με τη Στόουκ, αλλά με τη Γαλατάσαραϊ αμυνθήκαμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα