Βενγκέρ: Μπορούμε να περάσουμε την Τσέλσι

11:30 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Έντεκα αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της εφετινής Premier League με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ έχουν καπαρώσει τις δυο πρώτες θέσεις και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες, μαζί και η Άρσεναλ θα δώσουν μάχη για τα άλλα δυο εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο Αλσατός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να προσπεράσει την Τσέλσι.

Αυτή την στιγμή η Άρσεναλ είναι 5η, δυο βαθμούς πίσω από την Τσέλσι με τον Αρσέν Βενγκέρ να δηλώνει: "Στην παρούσα φάση, η Τότεναμ, η Τσέλσι και εμείς βρισκόμαστε κοντά, αφού οι βαθμοί που μας χωρίζουν από τους Λονδρέζους καλύπτονται. Ειδικά την Τσέλσι, μπορούμε σύντομα να την προσπεράσουμε. Αλλά υπάρχει πιθανότητα να μπουν στην μάχη και άλλες ομάδες. Η Έβερτον και η Λίβερπουλ μπορεί να είναι μακριά τώρα, αλλά έχουν την δυνατότητα να πλησιάσουν. Η μάχη για μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί, κατά την γνώμη μου, στην τελευταία αγωνιστική".
Για τις δυο πρώτες θέσεις, ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ δήλωσε: "Η πρώτη θέση φαίνεται εξασφαλισμένη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο θεωρώ πως είναι και η δεύτερη, αφού η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ μπροστά και πολύ δύσκολα κάποια ομάδα θα καλύψει την διαφορά. Συνεπώς απομένουν δυο θέσεις που δίνουν ισάριθμα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτές τις δυο θέσεις διεκδικούν αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Άρσεναλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα