Android 4.4.1 KitKat, Έρχεται σύντομα νέα αναβάθμιση

Η Google ήδη εργάζεται πάνω στην πρώτη αναβάθμιση για το «KitKat», το Android 4.4.1. Ένας από τους λόγους για την ανάπτυξη της αναβάθμισης είναι ορισμένα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Nexus 10, και αφορούσαν στην απεικόνιση των νέων translucent bars, ωστόσο υπάρχουν και μερικά ακόμη μικροπροβλήματα και bugs στο Nexus 5 που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Κάποια

νέα server logs (αρχεία καταγραφής συμβάντων) τώρα αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία κάνει δοκιμές με την αναβάθμιση. Τα log files έδειξαν ότι η αναβάθμιση Android 4.4.1 KitKat δοκιμάζεται στα Nexus 4, Nexus 5 και Nexus 7 αλλά όχι στο Nexus 10 πάντως.

Επιπλέον ένας developer ROMs για συσκευές της HTC, ο LLabTooFeR λέει ότι το HTC One Google Play Edition αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Android 4.4.1 KitKat (ΚΟΤ49Ε) πολύ σύντομα, οπότε υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει να φτάσει και για το Samsung Galaxy S4 Google Play Edition επίσης. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο θα φέρει η αναβάθμιση, ωστόσο μάλλον αντιμετωπίζει bugs και μικροπροβληματάκια όπως με τον ήχο στο Nexus 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα