Windows Phone 8.1 έρχεται στις Lumia συσκευές με το νέο Cyan Update

Η Microsoft ξεκινάει την διανομή του πολυαναμενόμενου Windows Phone 8.1 στις Lumia συσκευές αυτή την εβδομάδα. Το Lumia Cyan Update, φέρνει Windows Phone 8.1 software μαζί με κάποια

tweaks και customisations για τα Lumia.

Το Windows 8.1 θα έχει την ψηφιακή βοηθό Cortana, κάποια customisation features για τα Live Tiles, το νέο Word Flow Keyboard, notification center, updated Internet Explorer 11 browser και πολλά άλλα.

Το Lumia Cyan θα φέρει και κάποια άλλα Update όπως το motion data app, που θα συλλέγει δεδομένα για fitness Apps όπως το Bing Health & Fitness ή το Active Fitness. Ακόμη θα έχει Bluetooth 4.0 low energy support, mircast options, και βελτιώσεις στον αλγόριθμο της κάμερας για τα Lumia Icon, Lumia 1520 και το Lumia 930. Αυτές οι βελτιώσεις θα αφορούν επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό, καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων και βελτιώσεις στο auto-focus.

Το Lumia Cyan θα έχει το νέο Living Image feature, το οποίο καταγράφει μερικά δευτερόλεπτα πριν την λήψη της φωτογραφίας για να δημιουργήσει animated images.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Lumia Cyan Update με τα Windows 8.1 βγαίνουν αυτή την εβδομάδα για όλο τον κόσμο και θα είναι διαθέσιμα για όλες τις Windows Phone 8 Lumia συσκευές. Λογικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας έρθει η ειδοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ: global rollout page

Keywords
Τυχαία Θέματα