Ζήτηση σε επίπεδα ρεκόρ για τα Xbox Series X και Series S, σύμφωνα με τη Microsoft

Μία ημέρα πέρασε από το ξεκίνημα των προ-παραγγελιών για τις next-gen προτάσεις της Microsoft, Xbox Series X και Xbox Series S, με τα διαθέσιμα τεμάχια να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες παγκοσμίως, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πόσα ήταν αυτά τα διαθέσιμα τεμάχια και σε ποιες αγορές.

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο

λογαριασμό του Xbox στο Twitter πως η ζήτηση για τα Xbox Series X και Series S είναι σε επίπεδα ρεκόρ, χωρίς βέβαια να ξέρουμε αν εννοεί για την εταιρεία ή γενικά. Η εταιρεία ευχαρίστησε όλους για τον ενθουσιασμό που δείχνουν, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν κάποια next-gen κονσόλα πως θα γίνουν διαθέσιμα περισσότερα τεμάχια στις 10 Νοεμβρίου.

Πέραν της άκρως ελκυστικής τιμής του Xbox Series S αλλά και της δύναμης που προσφέρει το Xbox Series X, η Microsoft ανακοίνωσε την αγορά της ZeniMax, συμπεριλαμβανομένης της Bethesda, μία ημέρα πριν την εκκίνηση των προ-παραγγελιών, μία κίνηση που κέρδισε τις εντυπώσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα τεμάχια σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες, σε αντίθεση με τo PlayStation 5 που εξαντλήθηκε από όλα τα καταστήματα. Μη ξεχνάμε και τα ευτράπελα, καθώς αρκετοί μπερδεύτηκαν και αγόρασαν το Xbox One X αντί του Series X.

Keywords
Τυχαία Θέματα