Δοκιμαστικά στη Θεσσαλονίκη η Έμπολι

Η Έμπολι είναι άλλη μία ιταλική ομάδα (μετά τη Μίλαν) που αναζητά ταλέντα στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό θα κάνει δοκιμαστικά στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Ιούνιο. Δοκιμαστικά στην Θεσσαλονίκη θα κάνει η Έμπολι. Αυτά θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 11 και
12 Ιουνίου στο Ermis Sports Center. Άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θα βρεθούν στην Ελλάδα για να δουν και να βρουν νέα ταλέντα.

Η εταιρία αθλητικού management Global Sports Management, της οποία ηγούνται ο Κώστας Ταουσάνης και o Eric Kallis έχει αναλάβει την διεξαγωγή των δοκιμαστικών φυσικά σε συνεργασία με την Έμπολι.

Οι συγκεκριμένες προπονήσεις προεπιλογής έχουν ως σκοπό την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για την συγκρότηση των ομάδων του ιταλικού συλλόγου που αγωνίζεται στη Serie B. Το καμπ προεπιλογής αφορούν παίκτες γεννηθέντες από το 1989 έως το 1996. Τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν θα βρεθούν στην Ιταλία για περαιτέρω αξιολόγηση και εφόσον τα καταφέρουν θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.
 
Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να μετάσχουν στα δοκιμαστικά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ktaousanis@hotmail.gr συμπληρώνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 6986/ 279850 και 6977/ 856 866.
Keywords
Τυχαία Θέματα